06 Οκτωβρίου, 2015

ΕΤΟΙΜΗ Η SKODA ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Το σκάνδαλο των ρύπων έχει αναστατώσει όλους τους κατόχους πετρελαιοκίνητων οχημάτων του VWgroup, και ειδικά αυτούς που έχουν τον ΕΑ 189 κινητήρα EU 5. Η Skoda auto με την σειρά της κινήθηκε ταχέως διότι κάποια μοντέλα της εμπλέκονται στο παράνομο λογισμικό.( ευτυχώς πολύ λίγα στην Ελλάδα σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες ). Η ελληνική αντιπροσωπεία,
έχοντας χτίσει σχέση εμπιστοσύνης με τους κατόχους skoda στην Ελλάδα, εξέδωσε αναλυτική ενημέρωση για τους πελάτες της skoda ( διαβάστε εδώ ) Το όλο θέμα θα αντιμετωπιστεί ως μία απλή καμπάνια, όπως γίνονται τόσα χρόνια οι καμπάνιες στα οχήματα skoda. Ξαναλέμε σε κάθε τόνο πως δεν είναι ανάκληση (safety recall campaing ) γιατί δεν είναι θέμα ασφάλειας. Το παράνομο λογισμικό αφορούσε μόνο την μέτρηση ρύπων και δεν επηρεάζει την ασφάλεια του οχήματος. Θα γίνει μια  αλλαγή στο λογισμικό για να αφαιρεθεί το παράνομο, και θα εγκατασταθεί στο όχημα νέο το λογισμικό. Η Skoda, για τα αυτοκίνητα της που είναι επηρεασμένα από το παράνομο λογισμικό αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη και θα καλύψει όλα τα κόστη που σχετίζονται με την τροποποίηση του αυτοκινήτου με τα απαραίτητα μέτρα.
Στο κεντρικό site της skoda θα μπαίνετε (όπως μπαίνουμε πάντα με τον γνωστό τρόπο ) θα βάζετε τον αριθμό πλαισίου ( 17 ψηφία) και θα σας λέει αν το όχημα σας έχει σε εκκρεμότητα την καμπάνια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του skodaclub.com.gr είναι όλα έτοιμα, μέχρι και τα διαγνωστικά έχουν ενημερωθεί (θέση/κωδικός εργασίας κτλ) και περιμένουμε από την VW να δώσει το νέο λογισμικό, και να ξεκλειδώσει το σύστημα για να αρχίσει να εκτελείτε η καμπάνια και η αλλαγή του λογισμικού.  Πρέπει όλοι να λάβουμε υπόψιν ότι θα είναι μία χρονοβόρα διαδικασία, καθώς απαιτείται χρόνος για την απαραίτητη ανάλυση αλλά και χρόνος για την εφαρμογή των τεχνικών μέτρων.
Τόσο η skoda autο όσο η ελληνική αντιπροσωπεία και το δίκτυο της πανελλαδικά, έχουν κάνει όλη την προεργασία και είναι έτοιμοι για την εκτέλεση της εργασίας και της αποκατάστασης των οχημάτων που εμπλέκονται στο παράνομο λογισμικό, με το που δώσει η VW το νέο λογισμικό.
Για να διαπιστώσετε εάν το αυτοκίνητο σας φέρει το εν λόγω λογισμικό σας παρακαλούμε να επισκεφτείτε τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Διανομέα ŠKODA, να καλέσετε τη Γραμμή Εξυπηρέτησης ŠKODA (210 3486600 – 210 3486700) ή συμπληρώσετε τον αριθμό πλαισίου πατήστε εδώ 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi