22 Οκτωβρίου, 2015

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ATHENS SKODA FESTIVAL


Τρεις μέρες έμειναν ως την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 όπου το Skoda Club Πελοποννήσου (skodaclub.com.gr) διοργανώνει για 1η φορά το μεγαλύτερο Event για τους λάτρεις της SKODA. Το ATHENS SKODA FESTIVAL 1936 - 2015 είναι γεγονός, και θα λάβει  χώρα στην πίστα ΚΑΡΤ SPEED FORCE (λεωφόρος Βάρης – Κορωπίου) Σκοπευτηρίου  7  και ξεκινάει στις 10 πμ


Πόλος έλξης σίγουρα θα αποτελεί το αυτοκίνητο Skoda Octavia Super του 1960, του θρυλικού οδηγού αγώνων Μηνά Βουρδουμπάκη. Το αυτοκίνητο που έχει τρέξει σε 17 Ράλι Ακρόπολις,και σε δύο Ράλι στο Monte Carlo.

Τι θα δούμε στον εκθεσιακό χώρο:

Skoda Popular του 1936

Skoda Felicia του 1959 (cabrio)

Skoda Coupe 110 R του 1973

Skoda Octavia του 1960

Skoda Octavia Super του 1960

Skoda Forman του 1993

Παρουσίαση της νέας Skoda Fabia

Μαζί μας:

Skoda Felicia 1.6 KIT CAR

Skoda Fabia 1.6 KIT CAR

Στην πίστα θα γίνουν δύο happening έκπληξη !
Παράλληλα στον χώρο της καφετέριας,όπου θα μπορούμε να πιούμε τον καφέ μας, να συζητήσουμε και να γνωριστούμε όλοι καλύτερα, θα παρουσιαστεί ιστορικό αρχείο από το μουσείο της Skoda το οποίο εξασφαλίσαμε να το έχουμε και να σας το παρουσιάσουμε.

Δύο από τις πολλές εκπλήξεις που ετοιμάζουμε είναι και η συμμετοχή το Ηρακλή Λεοντή με το Nissan 200SX στα χρώματα της BArdahl. και η συμμετοχή του Θοδωρή Βούλγαρη - Γιώργου Μανδάνη με το Θρυλικό πισωκίνητο ΤΟΥΟΤΑ  Starlet το οποίο ήρθε 20ο γενικής κατάταξης στο φετινό ράλι Ακρόπολις.

Την παρουσίαση θα κάνει ο Μάρκος Καπετανάκης, δίνοντας τον απαιτούμενο ρυθμό μαζί με την Richter sound. Τηλεοπτικά το Event θα καλυφθεί από το Sportal TV το οποίο θα σας μεταφέρει μοναδικά πλάνα !!!

Ο καιρός δεν μας χαλάσει το χατήρι, αλλά για όλα έχουμε προσβλέψει ακόμα και σε περίπτωση βροχής !!!
Σας περιμένουμε όλους σε αυτό το ξεχωριστό event, να θαυμάσουμε την ιστορία της skoda στο πέρασμα των χρόνων μέχρι και σήμερα.

Για πληροφορίες και συμμετοχές: https://www.facebook.com/events/877835432305114/ email:skodaclubpeloponnhsou@yahoo.gr ή στο site: www.skodaclub.com.gr




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi