09 Ιουλίου, 2015

Skoda Rapid Spaceback ScoutLine


Η Skoda μετά τo Monte Carlo  Rapid Spaceback, παρουσίασε την ScoutLine του, χωρίς ωστόσο να έχει τα χαρακτηριστικά των κανονικών Scout.
To Spaceback ScoutLine θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη του μήνα σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές, χωρίς ακόμα να είναι γνωστό κάτι για
την Ελλάδα. μιας και δεν έχουμε ενημερωθεί ακόμα για κάτι σχετικό. Δεν έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ούτε σύστημα τετρακίνησης, με τις μόνες αλλαγές να εντοπίζονται στο οπτικό κομμάτι. Ενσωματώνει στους προφυλακτήρες μαύρες ματ προστατευτικές ποδιές, όπως επίσης στα φτερά και στις πλαϊνές ποδιές του αμαξώματος. Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τις 16άρες “Rock” και 17άρες “Camelot” αλουμινένιες ζάντες και με τα ασημένια καπάκια στους καθρέφτες.
Μηχανικά δεν θα υπάρχει κάποια αλλαγή σε σχέση με την υπόλοιπη γκάμα, και θα προσφέρεται με τρεις βενζινοκινητήρες απόδοσης 90, 110 και 125 ίππων, καθώς και με δύο πετρελαιοκινητήρες απόδοσης 90 και 116 ίππων. Όλοι πληρούν τις προδιαγραφές Euro6, καθώς διαθέτουν επίσης start/stop και σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi