15 Ιουλίου, 2015

EΛΕΦΑΝΤΑΣ VS FABIA

Το τεράστιο ζώο δεν άντεξε τα χτυπήματα του εκπαιδευτή του και όρμηξε διαλύοντας τα πάντα. Η κακοποίηση που υφίστανται τα ζώα σε πολλά τσίρκα είναι ένα γεγονός που έχει καυτηριαστεί από πολλούς. Το περιστατικό που θα
παρακολουθήσετε συνέβη σε μια παραθαλάσσια πόλη της Δανίας, όταν ο εκπαιδευτής ενός τσίρκου, έβγαλε τα ζώα έξω στο δρόμο για να διαφημίσει το τσίρκο που έφτασε στην πόλη.
Στη συνέχεια ο εκπαιδευτής πήγε τους 4 ελέφαντες στην παραλία για να δροσιστούν τα ζώα. Όταν τους έκανε νόημα να επιστρέψουν, ένας ελέφαντας φαίνεται δεν ήθελε να φύγει από τη δροσιά της θάλασσας. Ο εκπαιδευτής τον πλησίασε τσαντισμένος και με την ειδική μεταλλική βέργα, άρχισε να χτυπάει το τεράστιο ζώο στα πόδια στα αυτιά και στο κορμί.Δεν ήθελε και πολύ να γυρίσει το μυαλό του τετράποδου. Ο ελέφαντας σχεδόν αφηνίασε και σε έξαλλη κατάσταση μετέτρεψε τους δρόμους της πόλης Karrebæksminde σε αρένα. Άρχισε να πέφτει επάνω με μανία και να ισοπεδώνει όσα αυτοκίνητα βρέθηκαν στο διάβα του. Όπως θα δείτε και στο βίντεο τα σήκωνε με ευκολία στον αέρα, άρχισε να κυνηγάει τον κόσμο που περπατούσε αμέριμνος στους δρόμους. Τραυμάτισε αρκετούς και σοβαρότερα τραυμάτισε μια γυναίκα η οποία έπεσε στο λιθόστρωτο και χτύπησε το κεφάλι της. Το πόδι του ελέφαντα, παραλίγο να τη συνθλίψει όπως ήταν στο έδαφος.


Οι υπεύθυνοι του τσίρκου μήνυσαν τον δήμαρχο της πόλης επειδή θεωρούν πως ο κόσμος θα έπρεπε να έχει απομακρυνθεί αφού βγήκαν οι ελέφαντες βόλτα (είχαν ενημερώσει εκ των προτέρων λένε) και πως τα αυτοκίνητα που καταστράφηκαν ήταν σταθμευμένα σε λάθος μεριά.

 (πηγή:http: www.topontiki.gr)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi