10 Μαΐου, 2015

Αναβάλλεται το Golden Rally Show 2015 Summer Edition

Δυστυχώς όπως ενημερωθήκαμε το Golden Rally Show αναβάλλεται...Κρίμα. Δεν σας κρύβουμε πως το Skoda Club Πελοποννήσου περίμενε πως και πως να έρθει εκείνο το Σαββατοκύριακο γιατί θα βλέπαμε μεγάλα ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, πολύ
θέαμα, αλλά και στο περίπτερο του Club μας είχαμε μία μεγάλη έκπληξη για όλα τα μέλη μας, όλους τους επισκέπτες και όλους τους λάτρεις της αυτοκίνησης. Μία έκπληξη που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, και σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα, αλλά μόνο στο εξωτερικό. Δεν πειράζει, το καλοκαίρι είναι προ το πυλών και θα γίνουν happenings και event οπότε μείνετε συντονισμένοι !
Η ανακοίνωση των διοργανωτών:
" Είναι φορές που ακόμη και η υπέρβαση του εαυτού μας δεν αρκεί για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια τέτοια περίπτωση ήταν και το Golden Rally Show 2015 Summer Edition, το οποίο δεν έμεινε ανεπηρέαστο από την πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε. Έχοντας ως παρακαταθήκη τα πολλά θετικά σημεία του Golden Rally Show 2014 που διοργανώθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο, η Οργανωτική Επιτροπή της μοναδικής για τα ελληνικά δεδομένα, εκδήλωσης, κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διοργάνωση ενός ακόμη show, αντάξιου των προσδοκιών, αλλά και του νέου επιπέδου που όλοι θέλουμε να βρεθεί ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στη χώρα μας. Στη συγκεκριμένη προσπάθεια, οι εξωγενείς παράγοντες ήταν εναντίον της οργάνωσης που προσπάθησε για κάτι μοναδικό, αλλά που εντέλει αποδείχθηκε πολύ δύσκολο. Πολύ δύσκολο, όχι γιατί έλειπε η τεχνογνωσία, αλλά επειδή οι περιορισμένοι οικονομικοί πόροι μιας ολόκληρης κοινωνίας δεν επιτρέπουν την υπέρβαση, ούτε από πλευράς χορηγών αλλά ούτε και από πλευράς αγωνιζόμενων.
Λένε πως μερικές φορές χρειάζεται να γίνεσαι εσύ η αλλαγή που θέλεις να έρθει, οπότε το Golden Rally Show 2015 Summer Edition επέλεξε τον δρόμο της αποφυγής των εκπτώσεων σε επίπεδο ασφάλειας και θεάματος και της αναβολής της εκδήλωσης, από τη διεξαγωγή ενός γεγονότος που δε θα είχε τα εχέγγυα να υπερασπιστεί τη μοναδικότητα που ευαγγελίζεται. Παρόλα αυτά, η Οργανωτική Επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν στην προετοιμασία της εκδήλωσης -η οποία σημειωτέον βρίσκεται στην τελική ευθεία-, τους χορηγούς που στάθηκαν στο πλευρό της κατά τη διάρκεια όλων αυτών των μηνών αλλά κυρίως, τους Έλληνες αγωνιζόμενους που με γνωστές σε όλους θυσίες, ετοιμάστηκαν για το ραντεβού στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Beach Volley στο Νέο Φάληρο, που είχε προγραμματιστεί για το τριήμερο 15-17 Μαΐου 2015.
Το Golden Rally Show ανανεώνει το ραντεβού του με τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και τους ανθρώπους που δεν είναι τόσο μυημένοι στο σπορ για το εγγύς μέλλον, όταν οι συνθήκες είναι πιο ώριμες για μια γιορτή του αγωνιστικού αυτοκινήτου αντάξια θαυμασμού, που θα ανεβάσει τον πήχη του θεάματος και του ενδιαφέροντος, στα επίπεδα που όλοι επιθυμούμε."

Website: www.goldenrallyshow.gr

Facebook: https://www.facebook.com/goldenrallyshow?fref=ts


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi