26 Μαΐου, 2015

ΔΟΚΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ 7ΘΕΣΙΟ ΤΗΣ SKODAΤο μακρύ παράξενο Skoda Yeti εμφανίστηκε και πάλι, αυτή την φορά άφησε το χιονισμένο βουνό και εθεάθη στο  Nürburging. Το ερώτημα είναι το όνομα του μοντέλου...  Polar ? Tο αυτοκίνητο στις φωτογραφίες λέγεται ότι έχει παρατσούκλι Amundsen. Ακόμη και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι η τελική ονομασία, αλλά είναι σαφές ότι το ΥΕΤΙ θα αποκτήσει αδελφό, και θα βασιστεί στη νέα πλατφόρμα MQB.  

Οι κινητήρες του θα είναι οι ίδιοι με αυτούς της νέας Superb. Η βάση θα είναι ο TSI 110 kW / 150 και ο  διλίτρος υπερτροφοδοτούμενος  162 kW / 220 hp. Όσον αφορά τους TDI το χαρτοφυλακίο θα τελειώσει με 140 kW / 190 hp, ή το SUV θα πάει στα ίδια ύψη, όπως το Volkswagen Passat ?
Το 7-θέσιο SUV θα παρουσιαστεί το επόμενο έτος. Βασισμένο πάνω στην MQB πλατφόρμα με μεταξόνιο 2,8 μέτρων και μήκος πέντε μέτρων. Εκτός από την κίνηση στους εμπρός τροχούς είναι θα είναι διαθέσιμο σε 4x4, και Haldex 5ης γενιάς ο οποίος ευνοεί τον μπροστινό άξονα και πίσω επεμβαίνει όταν πραγματικά χρειάζεται. 
Πολύ πιθανόν ωστόσο, η Skoda μέσα σε ένα "πακέτο off-road" θα προσφέρει και μπλοκέ διαφορικό.
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi