17 Απριλίου, 2015

5th Auto Natural GAS Expo 2015 - EIΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ 1300 ΕΥΡΩ Η OCTAVIA GTEC


Η 5η  Έκθεση AutoGAS & Natural GAS 2015, άνοιξε τις πύλες της σήμερα από το μεσημέρι και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 19 Απριλίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη, και οι μέρες και οι ώρες είναι οι εξής:Παρασκευή, 17 Απριλίου / 14:00 –20:00
Σάββατο – Κυριακή, 18- 19 Απριλίου / 11:00 – 20:00.

Πρόσβαση:
To Εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου βρίσκεται στην οδό Αναπαύσεως 19 και Δωδεκανήσου στο Άλσος Περιστερίου. Διαθέτει Parking δυναμικότητας 5.000 αυτοκινήτων.
Το Κέντρο βρίσκεται μεταξύ δύο οδικών Εθνικών αξόνων και είναι προσπελάσιμο από μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία, τρόλεϊ).
- Πρόσβαση από Θηβών και από Λεωφ. Κηφισού.
- Στάση μετρό Ανθούπολη
Για ακόμα μία χρονιά θα παρουσιάσει στο κοινό τις προτάσεις της αγοράς για την χρήση εναλλακτικών, οικονομικότερων καυσίμων κίνησης και την μετατροπή οχημάτων για την χρήση διπλού καυσίμου.
Η έκθεση απευθύνεται τόσο στους ιδιώτες- επαγγελματίες αυτοκινητιστές & επιχειρήσεις διαχείρισης στόλων οχημάτων, όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου αερίων καυσίμων, τεχνικούς, εμπόρους, πρατηριούχους καυσίμων και μηχανικούς αυτοκινήτων, αποτελώντας το αποκλειστικό και ολοκληρωμένο εμπορικό φόρουμ για τα εναλλακτικά καύσιμα στην Ελλάδα.

Στον εκθεσιακό χώρο μπορείτε να δείτε την νέα Octavia Gtec ( με φυσικό αέριο ) τόσο σε εκδόσεις για ΙΧ αλλά και σε εκδόσεις ταξί. Ειδικά για αυτό το τριήμερο της έκθεσης ισχύει έκπτωση 1300 ευρό στα μοντέλα Gtec όπως μας ενημέρωσε ο διευθυντής της Skoda Interauto. Στο περίπτερο της Skoda Interauto μπορείτε να δείτε τα μοντέλα Gtec, να ενημερωθείτε για τις τιμές και τον εξοπλισμό, να συζητήσετε για την ανταλλαγή του παλιού σας οχήματος αλλά και να επωφεληθείτε από τις προσφορές, στον τομέα των πωλήσεων και του service. Με 23 χρόνια εμπειρίας στο επίσημο δίκτυο της Skoda, η Skoda Interauto βρίσκεται στο πλευρό και των επαγγελματιών οδηγών και ειδικά για το τριήμερο της έκθεσης έχει ετοιμάσει πακέτα προσφορών για τους επαγγελματίες οδηγούς. Το τμήμα πωλήσεων της Skoda Interauto επιφυλάσσει εκπλήξεις ειδικά για αυτό το τριήμερο όπως μας δήλωσε ο διευθυντής πωλήσεων κ.Γιώργος Σαρταμπάκος. Εσείς δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την έκθεση και να ενημερωθείτε για τις ελκυστικές προσφορές.
























0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi