14 Μαρτίου, 2015

NEA OCTAVIA A7 1.6 TDI 4x4


Η γκάμα της νέας Octavia 3ης γενιάς  εμπλουτίζεται με τη  έκδοση 1.6 TDI 4x4 η οποία είναι αποκλειστικά διαθέσιμη με τον εξοπλισμό Green tec (περιλαμβάνει σύστημα Start/Stop και το σύστημα Ανάκτησης Ενέργειας κατά την Πέδηση ), συνδυάζοντας εξαιρετικά χαμηλή
κατανάλωση καυσίμου (4,5 lt/100km) και χαμηλό κόστος χρήσης (τέλη κυκλοφορίας 107,1€). Ταυτόχρονα η νέα έκδοση της Octavia προσφέρει κορυφαία επίπεδα ασφάλειας και κρατήματος χάρη στο νέας γενιάς σύστημα τετρακίνησης με συμπλέκτη Haldex 5. 

Η πλήρως αυτόματη και έξυπνη λειτουργία της τετρακίνησης δεν επιβαρύνει την κατανάλωση καυσίμου και παράλληλα βελτιώνει την πρόσφυση κατανέμοντας μέρος της ροπής και στους πίσω τροχούς, ανάλογα με τις συνθήκες κίνησης. Συγκεκριμένα, η κίνηση μεταφέρεται και στους πίσω τροχούς σε συνθήκες εκκίνησης για πιο αποτελεσματική επιτάχυνση, στην γρήγορη οδήγηση για αυξημένη σταθερότητα στις στροφές και σε ολισθηρά οδοστρώματα για βελτιωμένη κατευθυντικότητα.

Όλες οι 4-κίνητες 1.6 TDI Octavia με ισχύ 105hp και μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων εφοδιάζονται με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό EDS και XDS και ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων προσαρμοσμένη στην λειτουργία του συστήματος τετρακίνησης για βέλτιστη άνεση και κράτημα. Στην διάρκεια της στροφής το σύστημα XDS επιβραδύνει ελαφρά τον εσωτερικό τροχό μεταφέροντας την ροπή στον εξωτερικό με την μεγαλύτερη πρόσφυση και την βελτίωση των οδικών χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου. Από την άλλη, οι κορυφαίοι χώροι της Octavia διατηρούνται αναλλοίωτοι και στην τετρακίνητη έκδοση δίχως καμία παραχώρηση στον τομέα της ποιότητας αποτελώντας μία μοναδική επιλογή η οποία δύσκολα θα βρει αντίπαλο βάσει της σχέσης αξίας/τιμής.

Octavia 1.6TDi 105HP GreenTec 4x4
Ambition: 21.790€
Elegance: 22.760€
Octavia Combi 1.6TDi 105HP GreenTec 4x4
Ambition: € 22.860€
Elegance: € 23.860€

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi