14 Νοεμβρίου, 2014

EVENT:OCTAVIA III RS & ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ SKODA


Για όλους εμάς στο Skoda Club Πελοποννήσου, είναι σίγουρα ένα ξεχωριστό Event. Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου, στα Ίσθμια (Κόρινθο) στο beach bar "Sea and Sand" θα έχουμε την χαρά να δούμε και να οδηγήσουμε την νέα Octavia RS. Ένα αυτοκίνητο σταθμό στην ιστορία της Skoda.
Λόγο της οικονομικής κρίσης που επικρατεί στην χώρα μας το μοντέλο δεν θα το δούμε στις εκθέσεις των αντιπροσωπειών ούτε θα βγει test drive. Εμείς καταφέραμε και εξασφαλίσαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την ευγενική υποστήριξη του εισαγωγέα οχημάτων Skoda στην Ελλάδα να το έχουμε αποκλειστικά για τα μέλη μας την Κυριακή 23 Νοεμβρίου.
Πέρα από αυτό για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνουμε διαγωνισμό - καλλιστεία οχημάτων Skoda. Kαι φυσικά ο διαγωνισμός δεν αφορά tuning, ότι είναι μη εργοστασιακό δεν θα προσμετράτε στην τελική βαθμολογία. η τριμελής κριτική επιτροπή αποτελείτε από έναν κριτή αγώνων αυτοκινήτων, έναν δημοσιογράφο του περιοδικού 4 τροχοί, και έναν ειδικό στα οχήματα skoda απεσταλμένο από την Βιαμαρ ΑΕ. Οι κριτές θα ελέγξουν τα οχήματα εξωτερικά, εσωτερικό, και στον κάθε οδηγό θα γίνει μία ερώτηση, που θα αφορά στο κατά πόσο ξέρει να λειτουργεί τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου του...( προσοχή σε αυτό το σημείο !!! διαβάστε καλά το βιβλίο οδηγιών του οχήματος σας, βεβαιωθείτε ότι ξέρετε να χρησιμοποιείτε τον εξοπλισμό του οχήματος σας !!!) γι αυτό φέρνουμε και ειδικό από τα κεντρικά, που ξέρει όλα τα μοντέλα Skoda...
Εκείνη την ημέρα, όλοι εμείς που θα παραβρεθούμε στο Event θα βάλουμε στα αυτοκίνητα μας αυτοκόλλητα του συλλόγου ΦΛΟΓΑ - σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, θέλοντας και εμείς να βοηθήσουμε με αυτόν τον τρόπο το σπουδαίο έργο και την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων.
Τα εγγεγραμμένα μέλη κάτοχοι της κάρτας μέλους του Skoda Club Πελοποννήσου συμμετέχουν κανονικά. Όσοι δεν είναι εγγεγραμμένα μέλη θα πρέπει να προμηθευτούν με πρόσκληση και δελτίο συμμετοχής για να συμμετέχουν στο Event, για να γίνει σωστά η διοργάνωση.
επικοινωνία με το Skoda Club Πελοποννήσου email: skodaclubpeloponnhsou@yahoo.gr και στο site μας στην "επικοινωνία.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi