28 Μαΐου, 2014

ΝΕΟ ROOMSTER (SPY)

Το σημερινό Skoda Roomster είναι στην αγορά από το 2006 και λόγω των χαμηλών πωλήσεων είναι ήδη αναμενόμενη η διαδοχή . Το νέο Roomster το μόνο κοινό που θα έχει με το υπάρχον μοντέλο θα είναι το όνομα, και η παραγωγή του θα μεταφερθεί στην Πολωνία .


Ένα πρωτότυπο του νέου  Roomster συνελήφθη κατά τη διάρκεια δοκιμών στις Ελβετικές Άλπεις. Σύμφωνα με παλαιότερες πληροφορίες, θα μοιράζεται την τεχνολογία ίδια με αυτή του Volkswagen Caddy. Μαζί επίσης να μοιράζονται και την γραμμή παραγωγής στο Πόζναν,όπου η παραγωγή μετακινήθηκε από την Central Bohemian Kvasiny  .

Η δεύτερη γενιά του μικρομεσαίου MPV θα είναι μεγαλύτερη από το σημερινό μοντέλο, όμως είναι πιθανό να έχει λίγο αυξημένη τιμή. Σύμφωνα με ανεπίσημες αναφορές το Roomster θα φτιάχνεται πάνω στην νέα MQB πλατφόρμα, την εξοικονόμηση βάρους. Πιθανόν να μην διαθέτει και την συρόμενη πίσω πλαϊνή πόρτα.

Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν το 2015, ενώ η επίσημη παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο που αναμένεται και η παρουσίαση του Citigo δεύτερης γενιάς.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi