21 Μαΐου, 2014

Η ΝΕΑ FABIA SPY PHOTO


H νέα Skoda fabia τρίτης γενιάς της για πρώτη φορά εθεάθη στο Nürburgring, πέντε μήνες προτού το μοντέλο παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβριο.
Παρότι αρχικά οι φήμες την ήθελαν να κατασκευάζεται πάνω στην MQB-A πλατφόρμα
του VW Group, τελικά δεν θα κατασκευαστεί πάνω στην MQB πλατφόρμα...γιατί άραγε ? τι επιδιώκουν οι Τσέχοι...θα δείξει η πορεία...
Έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από το υπάρχον μοντέλο με αποτέλεσμα να προσφέρει αυξημένους χώρους, με τον εξωτερικό και τον εσωτερικό σχεδιασμό να ακολουθούν την γραμμή που χάραξαν οι τελευταίες δημιουργίες της Skoda. Κάτω από το καπό θα βρίσκονται οι γνωστοί τρικύλινδροι και τετρακύλινδροι TSI και TDI που συναντάμε στο ανανεωμένο VW Polo, χωρίς όμως να δούμε την γρήγορη έκδοση RS. Η Skoda θα περάσει στην αγορά αρκετές Monte Carlo εκδόσεις.
Σχεδιαστικά από όσο μπορούμε να διακρίνουμε διαθέτει γωνιώδη σχεδιασμό με μικρή πίσω αεροτομή, ενώ είναι εμφανής τα σημάδια του Rapid πάνω στο αυτοκίνητο όπως η γρίλια και τα  φωτιστικά σώματα. Αρχικά θα είναι διαθέσιμη ως hatchback και wagon, αλλά αργότερα οι φήμες θέλουν να επιστρέφει και η sedan έκδοση. Οι πωλήσεις της νέας γενιάς της Fabia αναμένεται να ξεκινήσουν είτε στα τέλη του 2014, είτε στις αρχές του 2015.









0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi