08 Μαρτίου, 2014

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ FORUM ΜΑΣ


Το Skoda Club Πελοποννήσου στο επίσημο site έχει και το Forum, το οποίο είναι η κοινότητα των εγγεγραμμένων μελών, αλλά και των φίλων του club.
Tο Skoda Club Πελοποννήσου απαρτίζεται από μέλη που έχουν skoda και έχουν σχέση με την

Πελοπόννησο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να είναι κάτοικοι της Πελοποννήσου και αυτό γιατί δεν θέλουμε να είμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων, αλλά θέλουμε να είμαστε μέλη που θα βρεθούμε και από κοντά. Για να γίνει κάποιος εγγεγραμμένο μέλος του forum μας πρέπει να του έχει γίνει πρόσκληση από ήδη εγγεγραμμένο μέλος του club μας. (friend request) και αυτό γιατί θέλουμε να διασφαλίσουμε το όμορφο και φιλικό κλίμα που επικρατεί, ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο. 
Στο forum μας υπάρχει θεματολογία για τεχνικά θέματα, για νέα μοντέλα αλλά και μέσα στο forum αποφασίζουμε όλοι μαζί για τις συναντήσεις και τα event μας, τα οποία έχουν οικογενειακό χαρακτήρα, μιας και τα περισσότερα μέλη μας συμμετέχουν στις συναντήσεις μας με τις οικογένειες τους. 
Στα τεχνικά θέματα, στα νέα μοντέλα και σε άλλα θέματα μπορούν να συμμετέχουν όλοι ανεξαρτήτως, ακόμα και αν δεν είναι εγγεγραμμένα μέλη, αλλά φίλοι του club. Θέλοντας να δίνουμε έγκυρες και σωστές λύσεις, στο forum μας πλέον υπάρχει επίσημος τεχνικός της Skoda, ο οποίος θα μπορεί να απαντάει στα ερωτήματα τεχνικού περιεχομένου για τα skoda μας. Η τεχνολογία προχωράει και εξελίσσεται συνεχώς, αρκετοί από εμάς έχουμε καινούργια αυτοκίνητα και οι απορίες μας πολλές. Έτσι λοιπόν ζητήσαμε από τον αρχιμηχανικό της Skoda Interauto Νίκο Κουτσούγερα να μας βοηθήσει με τις γνώσεις του και την τεχνογνωσία που διαθέτει, να δίνει απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα και στις απορίες μας. Στόχος μας είναι να λύνονται οι απορίες από έγκυρους τεχνικούς με γνώσεις αλλά και από ανθρώπους που συναντάνε αυτά τα προβλήματα στα οχήματα skoda καθημερινά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi