03 Φεβρουαρίου, 2014

Τον Μάρτιο η πρώτη γεύση της νέας Fabia

Η Skoda ανακοίνωσε ότι τον ερχόμενο Μάρτιο, στην έκθεση της Γενεύης, θα παρουσιάσει υπό μορφή πρωτότυπου τη νέα γενιά της Fabia, με το μοντέλο παραγωγής να αναμένεται στην αγορά στα τέλη του έτους. Η έκδοση παραγωγής θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο στην έκθεση του Παρισιού και θα κατασκευαστεί πάνω στη κοντή έκδοση της MQB πλατφόρμας του VW Group.
Η νέα Fabia είναι το πρώτο αυτοκίνητο του VW Group που κατασκευάζεται πάνω στην πλατφόρμα MQB-A και στην οποία θα βασιστούν τα επόμενα VW Polo και Seat Ibiza. Το τσέχικο μοντέλο, έχει πιο δυναμική εμφάνιση και παρά τις μεγαλύτερες διαστάσεις είναι πιο ελαφρύ από το απερχόμενο.  Πλήρως αναβαθμισμένο και με πλουσιότερο εξοπλισμό είναι το εσωτερικό, ενώ κάτω από το καπό θα τοποθετηθούν οι γνωστοί κινητήρες του γερμανικού ομίλου.Η νέα Fabia θα έχει αυξημένες διαστάσεις, προσφέροντας περισσότερο χώρο για τους επιβάτες αλλά και για τις αποσκευές τους.
Κάτω από το καπό του θα συναντάμε τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους TSI και TDI κινητήρες, με την κορυφαία έκδοση RS να μην βρίσκεται στη γκάμα. Ο σχεδιασμός του θα υιοθετεί τη νέα εταιρική ταυτότητα, με παράγοντες της Skoda να αναφέρουν πως η νέα Fabia θα έχει ένα εντελώς νέο πιο νεανικό σχεδιασμό και θα εξοπλίζεται με σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.(πηγή: Autocar.co.uk)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi