26 Φεβρουαρίου, 2014

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ

Η Skoda θα παρουσιάσει την Laurin & Klement έκδοση της Octavia η οποία θα βρίσκεται στο περίπτερο της στη Γενεύη. Σε sedan & combi έκδοση, θα διαθέτει ζάντες 18″, bi-xenon φωτιστικά σώματα με LED φώτα ημέρας, τετράκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, καφέ δερμάτινες - alcantara επενδύσεις και ηχοσύστημα.
Μηχανικά θα είναι διαθέσιμη με τον 1.800αρη TSI κινητήρα απόδοσης 180 ίππων και με τον 2,0-λιτρο TDI απόδοσης 150 και 184 ίππων. Ο TSI συνδυάζεται είτε με 6-άρι μηχανικό είτε με DSG κιβώτιο, όπως και ο TDI με τα 150, ενώ ο κορυφαίος TDI μόνο με το DSG το οποίο στέλνει τη κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Το σύστημα τετρακίνησης είναι διαθέσιμο τόσο στον TSI όταν συνδυάζεται με το DSG, όσο και στον TDI με τα 150 άλογα, όταν συνδυάζεται με το μηχανικό κιβώτιο.


Στην έκθεση θα παρουσιάστούν επίσης οι Monte Carlo εκδόσεις των Citigo, Yeti και Rapid Spaceback.







Η Skoda πρόσθεσε ένα νέο μέλος στην οικογένεια της Octavia. Την G-TEC έκδοση που επιτρέπει στο οικογενειακό Skoda να κινηθεί και με συμπιεσμένο φυσικό αέριο.

Κάτω από το καπό θα κρύβεται ο γνωστός τετρακύλινδρος, υπερτροφοδοτούμενος 1400άρης TSI που αποδίδει 110 άλογα. Χάρη στις μετατροπές της εταιρίας, ο Euro6 κινητήρας μπορεί να κάψει συμπιεσμένο φυσικό αέριο ενώ το αυτοκίνητο έρχεται εξοπλισμένο με σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση και Start&Stop. Κινούμενο αποκλειστικά με CNG, το Octavia G-TEC, μπορεί να διανύσει 410 χιλιόμετρα και να εκπέμπει μόλις 97 gr/km CO2. Αν ο οδηγός επιλέξει την βενζίνη ως καύσιμο, το station wagon έχει αυτονομία 920 χιλιομέτρων. Το Skoda Octavia G-TEC έχει αυτονομία που αγγίζει τα -άκρως εντυπωσιακά- 1.330 χιλιόμετρα
Η Skoda θα εκθέσει το όχημα στην έκθεση της Γενεύης στις αρχές του Μαρτίου μαζί με μία τετρακίνητη έκδοση του Scout και ένα coupe concept. Μας είχε προειδοποιήσει για εκπλήξεις η Skoda…ευχόμαστε να μην δούμε επαναλήψεις...


(πηγή skoda-auto)



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi