15 Νοεμβρίου, 2013

ANAΚΛΗΣΗ ΣTA 7ΤΑΧΥΤΑ DSG ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ DQ200

Σύμφωνα με το auto motor und sport της Γερμανίας η ανάκληση αφορά για ακόμη μια φορά το 7-τάχυτο DSG κιβώτιο με κωδική ονομασία DQ200. Το πρόβλημα εντοπίστηκε στα συνθετικά λάδια, τα οποία ενδεχομένως θα μπορούσαν να προκαλέσουν ηλεκτρική βλάβη στο σύστημα τροφοδοσίας του συστήματος μετάδοσης. Είναι πιθανότερο το πρόβλημα αυτό να εμφανιστεί σε θερμές και υγρές κλιματολογικές συνθήκες, με ταυτόχρονη χρήση του συστήματος Stop & Go. H VW αναφέρει πως με την χρήση ορυκτέλαιου, τα προβλήματα αυτά εξαλείφονται
Η VW ζητά εθελοντικά από όλους τους πελάτες της παγκοσμίως που έχουν στη κατοχή τους κάποιο αυτοκίνητο με το συγκεκριμένο κιβώτιο (DQ200) το οποίο από το εργοστάσιο διαθέτει συνθετικό λάδι (δεν μπορεί να το γνωρίζει αυτό ο ιδιοκτήτης, παρά μόνο η ίδια η VW) να προσέλθουν στις κατά τόπους αντιπροσωπείες ώστε να γίνει η αλλαγή με ορυκτέλαιο.
Η συγκεκριμένη ανάκληση αφορά 1,6 εκατ. οχήματα παγκοσμίως ανεξαρτήτου μάρκας (Audi, Seat, Skoda, VW, VW επαγγελματικά), με τις 750.000 από αυτά να βρίσκονται στην Ασία και τις 850.000 στον υπόλοιπο κόσμο.
Eπίσης η Volkswagen ανακοίνωσε πως ανακαλεί 800.000 Tiguan κατασκευής από τις αρχές του 2008 έως τα μέσα του 2011 λόγω δύο προβλημάτων. Το ένα είναι ηλεκτρονικό και εντοπίζεται σε μια ασφάλεια η οποία μπορεί να βραχυκυκλώσει καταστρέφοντας δύο κυκλώματα του συστήματος φωτισμού του Tiguan. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μειωθεί η λειτουργία των φωτιστικών σωμάτων. Στη Γερμανία, από την ανάκληση αυτή επηρεάζονται περίπου 147.000 Tiguan. Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση οχημάτων θα ειδοποιηθούν από την VW, ώστε οι μηχανικοί της στη πληρέστερη αντιπροσωπεία, να αντικαταστήσουν την ασφάλεια με μια πιο ισχυρή με επιφανειακή επικάλυψη.Τέλος η VW ανακαλεί 239.000 Amarok στα οποία εντοπίστηκε μια ευπάθεια στις σωληνώσεις καυσίμου στο τμήμα του κινητήρα. Η ανάκληση αυτή αφορά οχήματα που κατασκευάστηκαν από την αρχή παραγωγής του Amarok έως και τον Ιούνιο αυτής της χρονιάς.
Η συγκεκριμένη ανάκληση είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της VW, αφού ανακαλεί συνολικά περισσότερα από 2,8 εκατ. αυτοκίνητα.
(πηγή http://www.auto-motor-und-sport.de)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi