AΡΧΙΣΕ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ RAPID SPACEBACK

Spaceback. Στο εργοστάσιο της Mladá Boleslav, κατασκευάζονται επίσης τα Octavia, Octavia Combi, Fabia και Rapid Sedan. Η Skoda έχει προσθέσει στο εργοστάσιο νέα ρομπότ συγκόλλησης, με το Rapid Spaceback να κατασκευάζεται στην ίδια γραμμή παραγωγής με αυτή της Fabia.

Αρχικά θα βγαίνει με κινητήρες βενζίνης και 2 πετρελαίου απόδοσης από 75 έως 122 ίππους. Στους κινητήρες θα υπάρχει και ο 1.6 TDI απόδοσης 90 ίππων με μέση κατανάλωση 3,8 λίτρα/100 χλμ και 99 γρ/χλμ εκπομπές CO2.
Στο θέμα ασφαλείας η Skoda έχει εξοπλίσει το Rapid Spaceback με 6 αερόσακους, ρυθμιζόμενες ζώνες ασφαλείας τριών σημείων, ABS, ESC, ενώ στον πρόσθετο εξοπλισμό υπάρχουν xenon φωτιστικά σώματα, σύστημα hill hold, σύστημα πίεσης ελαστικών και αρκετά ακόμη. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη από τον Οκτώβριο.
(πηγή Skoda)
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου