19 Μαρτίου, 2013


ΑΝΑΚΛΗΣΗ DSG 7 ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ


Τελικά το Volkswagen Group θα προχωρήσει σε ανάκληση όλων εκείνων των αυτοκινήτων στη Κίνα που εξοπλίζονται με τα προβληματικά DSG κιβώτια. Η Volkswagen θα προβεί στην ανάκληση, αφού ο εθνικός οργανισμός ασφαλείας και ποιοτικού ελέγχου της Κίνας (General
Administration of Quality Supervision, Inspection and Quarantine), με γραπτή ανακοίνωσή του δήλωσε ότι η VW θα πρέπει να προχωρήσει σε ανάκληση αυτών των οχημάτων.
Η ανάκληση αφορά περίπου 680.000 Volkswagen Bora, Golf, Passat και Lavida, σύμφωνα με την LMC Automotive, ενώ η VW, έως τον περασμένο Μάιο είχε πουλήσει σχεδόν 1.000.000 αυτοκίνητα, τα οποία εξοπλιζόταν με DSG κιβώτια.
Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στα 7-τάχυτα DSG, τα οποία κάνουν θόρυβο κατά τις αλλαγές των ταχυτήτων, προκαλούν δονήσεις, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν παρατηρηθεί αυτόματη επιτάχυνση αλλά και μειωμένη απόδοση.
Στη Κίνα, η Volkswagen είχε αναγκαστεί να ζητήσει συγνώμη από τους Κινέζους καταναλωτές για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, αυξάνοντας την εγγύηση που παρέχει στο κιβώτιο στα 10 χρόνια ή 160.000 χλμ.

ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΓΧΥΣΕΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ :

H ανάκληση αφορά τα VW στην Κίνα όχι τα Ευρωπαϊκά. Ειδικά για τα Skoda δεν έχει αναφερθεί κάτι ούτε για την Κινέζικη αγορά ούτε για την Ευρωπαϊκή. Ξεκαθαρίζουμε πως είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα η ανάκληση, διαφορετική η καμπάνια και εντελώς διαφορετικό η οδηγία.

διαβάστε αυτό

Όσον αναφορά τα DSG 7 σχέσεων στην Ευρώπη μέχρι στιγμής επίσημα σας λέμε πως ισχύει η παρακάτω οδηγία

Οδηγία DSG 7 σχέσεων

Τόσο το Skoda Club Πελοποννήσου όσο και η συντακτική ομάδα παρακολουθούν στενά το θέμα και αν υπάρξουν νεότερα θα σας ενημερώσουν άμεσα και έγκυρα.
(πηγή bloomberg.com)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi