02 Φεβρουαρίου, 2013

1 ΧΡΟΝΟΣ-ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ & ΕVENT DAY SKODA CLUB ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


Το skoda club Πελοποννήσου γιορτάζει τον 1 χρόνο ύπαρξης του και το γιορτάζουμε με ένα μοναδικό EVENT.
Ας κάνουμε λοιπόν μία μικρή ανασκόπηση.

Το Skoda Club Πελοποννήσου δημιουργήθηκε από δύο φίλους, η ιδεα γεννήθηκε πάνω σε ένα ταξίδι και έτσι σιγά σιγά ξεκίνησε...Η αρχή έγινε στις 3 Ιανουαρίου του 2012 από το Facebook και γρήγορα γρήγορα στις 16 Φεβρουαρίου ανοίξαμε και το blog μας, το οποίο ήταν το πρώτο blog για αυτοκίνητα Skoda στην Ελλάδα. Στις 8 Μαρτίου ανοίξαμε και το δικό μας Forum.  O κόσμος άρχισε σιγά σιγά να αγκαλιάζει την προσπάθεια μας και έτσι με την βοήθεια άλλων τριών μελών φτιάξαμε την ομάδα διαχείρισης. Μετά από κάποιους μήνες ο ένας από τους δύο δημιουργούς αποχώρησε από το Club για καθαρά δικούς του προσωπικούς λόγους, και έτσι η ομάδα διαχείρισης λόγο των αυξημένων αναγκών πρόσθεσε δύο νέα άτομα στην ομάδα και έτσι προχωράμε μέχρι και σήμερα. Είναι χαρακτηριστικό πως και οι πέντε έχουν εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες και όλο αυτό κάνει την διαφορά. Ο κάθε διαχειριστής έχει έναν τομέα ευθύνης αλλά το κέφι και την τρέλα την έχουμε και οι πέντε ! Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε στα μέλη μας και τις οικογένειες τους,  οι οποίοι μας δείχνουν την αγάπη τους και μας δίνουν την χαρά να θέλουμε να κάνουμε ακόμα πιο πολλά και πρωτότυπα πράγματα. Κάθε συνάντηση μας θέλουμε να είναι διαφορετική διότι πιστεύουμε πως αυτό είναι και το πιο ωραίο. Μας αρέσει να μαθαίνουμε νέα πράγματα, νέα για τα αυτοκίνητα Skoda και να πηγαίνουμε σε μέρη της Πελοποννήσου που δεν έχουμε ξαναπάει.


1η συνάντηση στην Καλαμάτα

 

2η συνάντηση στο Ναύπλιο

 


3η συνάντηση στον Λεήμονα Λακωνίας

 


4η συνάντηση στο Λουτράκι



Έτσι λοιπόν για τον πρώτο χρόνο ύπαρξης του Club μας είπαμε να οργανώσουμε κάτι μοναδικό. μία μέρα γεμάτη από διαφορετικά πράγματα και εκπλήξεις. Το πρόγραμμα έχει ως εξής.

Συνάντηση το πρωί της Κυριακής 10/2/2013 στην Τρίπολη.

Αφού συγκεντρωθούμε πάμε για καφέ και εκεί θα κόψουμε και την βασιλόπιτα μας. Ο τυχερός που θα κερδίσει το φλουρί κερδίζει 1 δωρεάν αλλαγή λαδιών με φίλτρο λαδιού και τεχνικό έλεγχο 20 σημείων από την Skoda Interauto.

Έπειτα ακολουθεί η παρουσίαση του νέου Skoda Rapid και test drive  για τα εγγεγραμμένα μέλη μας. Μαζί μας θα είναι και το τεχνικό τμήμα της Skoda Interauto για να μας δείξουν το αυτοκίνητο και τις λειτουργίες του αλλά και να λύσουν τις απορίες μας.

Μετά ακολουθεί φαγητό. Εκεί κατά την διάρκεια του φαγητού θα υπάρχει κλόουν για τους μικρούς μας φίλους, θα κόψουμε την τούρτα μας και θα κάνουμε την μεγάλη μας κλήρωση όπου ο μεγάλος τυχερός κερδίζει 1 πρόγραμμα αύξησης ιπποδύναμης αυτοκινήτου αξίας 450 ευρό από την PSCHIPTUNING και για τον δεύτερο τυχερό μας ένα Bluetooth Car kit από τον ΓΕΡΜΑΝΟ (ΣΚΑΛΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΑΦΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΙ)

Πιστεύουμε πως θα είναι μία μέρα ξεχωριστή για όλους μας, και θα είναι
ένα μοναδικό EVENT μιας και το νέο Skoda Rapid δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Ελλάδα και εμείς θα έχουμε την δυνατότητα να το γνωρίσουμε από κοντά και να το οδηγήσουμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη  και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει την Skoda Interauto.


Τον φίλο και μέλος μας Θοδωρή Ρούσσο αντιπρόσωπο της PSCHIPTUNING στην Αθήνα για το μεγάλο δώρο που μας κάνει
και τους φίλους και μέλη μας Λυκούργο και Σπύρο Αναστασόπουλο (κατάστημα Γερμανός Σκάλα Λακωνίας) για το δώρο που μας κάνουν.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi