13 Δεκεμβρίου, 2012

H NEA OCTAVIA III VRS


Μετά την πρεμιέρα της τρίτης γενιάς της Skoda Octavia ανανανεώθηκε και αυτό το μοντέλο, βάση της νέας στρατηγικής σχεδίασης που έγινε με το Rapid.
Τις τελευταίες μέρες η Τσεχική αυτοκινητοβιομηχανία βρέθηκε στο επίκεντρο με την παρουσίαση της νέας γενιάς Skoda Octavia. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι μετά από μια σειρά κατασκοπικών διαρροών...

αποκαλύπτονταν η σχεδίαση αλλά όμως πολύ λίγες τεχνικές λεπτομέρειες και για το εσωτερικό. Φωτογραφίες και πληροφορίες έρχονται για το νέο station wagon και 4x4. Κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών θα αρχίσουμε σιγά σιγά να βλέπουμε και τΙς υπόλοιπες εκδοχές της νέας Octavia. Μία ακόμη εκδοχή της Octavia είναι ήδη έτοιμη και θα διατίθεται και αυτή στο εμπόριο ταυτοχρόνως με την Combi.... η RS. Σίγουρα θα είναι μια αποκάλυψη για την Skoda μιας και αυτή η γενιά της RS θα είναι πιο επιθετική και απο πλευράς σχεδίασης και από πλευράς ιπποδύναμης. θα φορά τον 2,0-λιτρο TSI EA888, ο οποίος θα τοποθετηθεί και στο νέο Golf GTI, ο οποίος θα αποδίδει κοντά στα 220 άλογα. Σχεδιαστικά φαίνεται πιο άγρια με ιδιαίτερο εμπρός προφυλακτήρα και ΄φωτα Led, και πίσω διπλές απολήξεις, χαρίζοντας ξεχωριστό κύρος στη νέα RS. Στην εμπρός μάσκα θα φιγουράρει το σήμα VRS και σίγουρα στο μέλλον θα έχουμε να πούμε ακόμα πιο πολλά. οι πωλήσεις θα αρχίσουν τον Μάιο του 2013 και περίπου τότε θα ξέρουμε και την τιμή του.



(πηγή autoforum.cz)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi