01 Νοεμβρίου, 2012

Ανοίγει τις πύλες του το νέο Μουσείο της Skoda

Οι εργασίες της ανακαίνισης του μουσείο της μάρκας βρίσκονται σε τελικό στάδιο. Η επαναλειτουργία του έχει προγραμματισθεί για τις 26 Νοεμβρίου και θα γίνει με κάθε επισημότητα.Στο Μουσείο παρουσιάζονται με καινοτόμες ιδέες τα 117 χρόνια της ιστορίας της μάρκας.
Από τα τέλη Νοεμβρίου, οι επισκέπτες του νέου
μουσείου της SKODA θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν από κοντά την ιστορία της μάρκας σε έναν νέο εντυπωσιακό χώρο. Σε έκταση μεγαλύτερη των  1.800 τ.μ., στη λεωφόρο Vaclava Klementa, πολύ κοντά στη  κεντρική μονάδα παραγωγής στην Πράγα, θα εκτίθενται οι κορυφαίες στιγμές από τα 117 χρόνια πορείας της SKODA στην αυτοκίνηση.

"Η SKODA είναι μία από τις παλαιότερες και πιο πλούσια σε παράδοση αυτοκινητοβιομηχανία στο κόσμο. Το νέο Μουσείο δηλώνει ευρέως τη σημαντικότητα της μάρκας , και είναι σίγουρο πως θα προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες του" , σχολιάζει ο  CEO της SKODA Auto, Dr. Winfried Vahland.

"Είμαστε περήφανοι για την ιστορία μας. Στα προσεχή χρόνια, η Skoda θα αναπτυχθεί παγκοσμίως πολύ πιο δυναμικά. Όταν επιθυμείς να ξεπεράσεις τον ανταγωνισμό σου, θα πρέπει να ρίχνεις ματιές και στο παρελθόν σου τακτικά. Αυτό ακριβώς κάνουμε, με το νέο μουσείο στην ιστορική του τοποθεσία, με εντυπωσιακό τρόπο" σχολιάζει το αφεντικό της SKODA.

Το Μουσείο της SKODA στεγάζεται σε ένα από τα αρχικά κτίρια του εργοστασίου. Αυτό μετατρέπει, προς το παρόν, τη SKODA στον μοναδικό κατασκευαστή αυτοκινήτων, που παρουσιάζει την ιστορία του στο χώρο όπου όλα ξεκίνησαν. "Είναι προσγειωμένο και απλά έξυπνο, με άλλα λόγια, είναι" SKODA"."εξηγεί ο Vahland. "Αυτό που κάνουμε είναι μία σύγχρονη παρουσίαση σε ένα παραδοσιακό κτίριο παραγωγής της εταιρείας μας."
Ο πλήρως ανακαινισμένος χώρος θα είναι φωτεινός, μοντέρνος, άνετος και  κυρίως φιλικός για τον επισκέπτη. Κατά τη διάρκεια του επανασχεδιασμού του μουσείου, ο αρχιτέκτονας Jangled Nerves, συμπεριέλαβε και ιστορικά τμήματα από το ίδιο το κτίριο μετατρέποντας έτσι και αυτά σε εκθέματα. "Όπου ήταν απαραίτητο, δημιουργήσαμε κάτι καινούριο, και το κάναμε με συγκεκριμένο τρόπο, ώστε το μίγμα παλιού και καινούριου να φέρει ένα μοναδικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα" δηλώνει ο Thomas Hundt, creative director.
Τρεις θεματικές ενότητες θα περιλαμβάνονται στη νέα συλλογή του μουσείου: "εξέλιξη", "παράδοση" και "παραγωγή", δίνοντας έτσι στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην ιστορία της μάρκας και να γοητευτούν από τα ιστορικά μοντέλα. Πέρα από τα στατικά εκθέματα, οι οπτικοακουστικές παρουσιάσεις και τα διαδραστικά δρώμενα θα μετατρέψουν την επίσκεψη στο μουσείο SKODA σε μία μοναδική εμπειρία.
Επιπρόσθετα ο νέος πολυχώρος "Laurin & Klement hall" που τοποθετείται ανάμεσα στα τμήματα "παράδοση"  και "παραγωγή" προσφέρει 930τ.μ για εκδηλώσεις και ειδικές παρουσιάσεις στους επισκέπτες του. (πηγή  skoda-auto,news247.gr)      

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi