26 Αυγούστου, 2012

ΠΥΡΕΤΟΣ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΗΝ SKODA

Η σχεδιαστική ανανέωση της skoda είναι πλέον γεγονός. Το Μission και το Vision ως consept ήταν ο οδηγός για τα μοντέλα που θα ακολουθήσουν, και την νέα επιθετική τάση που θα ακολουθήσει η skoda.
To Rapid πέρασε την γραμμή παραγωγής και έκανε την αρχή, που έχει ως στόχο την κατακόρυφη αύξηση πωλήσεων παγκοσμίως.
Και τα παλιότερα μοντέλα θα υποστούν αλλαγές σύμφωνα με την νέα σχεδιαστική τάση. Octavia,    Superb και Υeti ετοιμάζονται για facelift, και οι
φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Όμως η Skoda δεν στέκεται μόνο στα facelift αφού ήδη ετοιμάζει τα νέα αμαξώματα που θα ακολουθήσουν μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στόχος της Skoda μέχρι το 2015 είναι να φτάσει σε πωλήσεις 1.500.000 μονάδες. Mέσα στο 2013 θα δούμε την νέα Octavia, την νέα Superb. και το νέο Υετι. Επτασφράγιστο μυστικό είναι το Fabia, μιας και στην κατηγορία του ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Τα μηχανικά σύνολα θα είναι σχεδόν τα ίδια, και το ντεμπούτο του θα κάνει ο αναβαθμισμένος 1.2 TSI που θα έχει 122 άλογα. Σίγουρα θα γίνουν αλλαγές και σε άλλα μελανά σημεία (π.χ κιβώτια DSG) και ίσως δούμε νέες καινοτομίες, όπως είχαμε δει την πέμπτη πόρτα της Superb.Οι φωτογραφίες πολλές αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα...υπομονή μιας και οι επίσημες εκθέσεις που θα γίνουν οι παρουσιάσεις δεν αργούν.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi