20 Αυγούστου, 2012

 Ρεκορ πωλήσεων παρά την οικονομική κρίση


Παρά την οικονομική κρίση, οι πωλήσεις της Skoda συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία.
Αψηφώντας την οικονομική κρίση στην Ευρώπη, η Skoda έφτασε κοντά στο μισό εκατομμύριο σε πωλήσεις αυτοκινήτων παγκοσμίως.

Στις 493.000 μονάδες κατά τους πρώτους έξι μήνες του έτους, μια εντυπωσιακή αύξηση της τάξης του 8,4 τοις εκατό σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2011.
Παράλληλα, τα έσοδα από τις πωλήσεις της Τσεχικής αυτοκινητοβιομηχανίας κατά το πρώτο εξάμηνο του 2012 αυξήθηκαν κατά 6,6 τοις εκατό σε €5,7 δισ, ενώ η εταιρεία σημείωσε λειτουργικά κέρδη €449 εκατομμύρια.
Η εταιρεία σημείωσε ότι οι επενδύσεις της σε νέα προϊόντα, ανήλθαν σε €217 εκατομμύρια από €80 εκατομμύρια κατά το πρώτο εξάμηνο του 2011.

“Η στρατηγική ανάπτυξης της Skoda έχει οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα κατά το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους”, σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Winfried Vahland.

“Έχουμε αναπτυχθεί σε όλους τους σχετικούς τομείς, δημιουργώντας έτσι μια καλή βάση για το δεύτερο εξάμηνο, που θα είναι πρόκληση για την αυτοκινητοβιομηχανία, λόγω της οικονομικής κατάστασης στην Ευρώπη”, πρόσθεσε.

Αργότερα μέσα στο έτος, η Skoda σχεδιάζει να ξεκινήσει την παραγωγή για το νέο μικρό sedan, το Skoda Rapid, το οποίο η εταιρεία πιστεύει ότι θα βοηθήσει στη βελτίωση των πωλήσεων στην ανταγωνιστική κατηγορία των compact αυτοκινήτων.(πηγή skoda-auto,cretadrive.gr)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi