05 Ιουλίου, 2012

Νέο coupe της Skoda ή Γερμανικό ΟΧΙ ?



Όλοι πιστεύαμε πως θα δούμε το νέο coupe της Skoda! Το νέο αυτοκίνητο θα βασίζόταν στο Scirocco της VW και θα διέθετε τους ίδιους TSi κινητήρες του δημοφιλούς coupe.


Μία πρώτη γεύση από το  coupe της Skoda, σε cabrio έκδοση, πήραμε στο Wörthersee Tour στο ένα μικρό φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε χρόνο (εδώ και 30 έτη) στην Αυστρία όπου πρωταγωνιστούν τα σήματα του VW Group.
Ανάμεσα σε αρκετά ενδιαφέροντα μοντέλα την παράσταση έκλεψε το πρωτότυπο της Skoda που είναι βασισμένο στο αγωνιστικό Fabia RS 2000.
Όπως μπορείτε να δείτε από το τετραθέσιο αμάξωμα έχει αφαιρεθεί κυριολεκτικά όλη η οροφή και την προσοχή τραβά ο τρόπος που είναι «κομμένο» το παρμπρίζ και τα παράθυρα.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην ίδια εκδήλωση ντεμπούτο έκανε το VW Golf GTI Edition 35 και το Audi Α1 Clubsport Quattro των 500 PS! Όμως ένα ηχηρό «ΝΟ» έλαβαν οι ιθύνοντες της Skoda από τη… μαμά VW στις προθέσεις τους να βάλουν στην παραγωγή ένα μικρό coupe μοντέλο. Ο φόβος των Γερμανών για να μην  καβαλήσει εμπορικά, η πιο οικονομική Skoda, το Sirocco είναι πλέον έντονος, κάτι που αναμένεται να γίνει με το μικρό Citigo και με το up! αλλά και με το αντίστοιχο μοντέλο της Seat. Επίσημα, όπως είναι φυσικό, οι Skodαίοι δεν αναφέρουν τίποτα περι άρνησης από την VW και δηλώνουν ότι θα επικεντρωθούν σε μοντέλα που αφορούν κυρίως το ευρύ κοινό…(πηγή autobild.de)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi