23 Ιανουαρίου, 2020

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ SKODA ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ !!! ΑΛΛΑΓΕΣ 2020 by skodaclub.com.gr


Νέα δεκαετία, νέα χρονιά. Όπως είπαμε πριν από λίγες μέρες το 2020 θα γίνει γενική ανανέωση στο Club μας. Ξεκινάμε από τα πιο καυτά θέματα που αφορούν την τσέπη μας:

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ:

Mε γνώμονα το συμφέρον και την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών και ιδιοκτητών οχημάτων Skoda του club μας, διευρίνεται η συνεργασία του club με περισσότερα εξουσιοδοτημένα συνεργεία/κάθετες μονάδες Skoda πανελλαδικά. Στα συνεργαζόμενα
εξουσιοδοτημένα ισχύουν εκπτώσεις του club. (εντός των ημερών θα αναρτηθεί η νέα λίστα με τα συνεργαζόμενα εξουσιοδοτημένα συνεργεία.) Τα συνεργεία που έχουμε επιλέξει, έχουν testαριστεί από οχήματα του club, γιατί ειδικά σε αυτό το θέμα είμαστε λίγο «ιδιότροποι».

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ:

Δέσμευση χαμηλότερης τιμής. Φυσικά μιλάμε για γνήσια ανταλλακτικά΄από τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα Skoda. Τα μέλη μας θα επικοινωνείτε με το club, θα λέτε το ανταλλακτικό που θέλετε με αριθμό πλαισίου και την τιμή που σας είπαν. Από κει και πέρα το club θα ψάξει για την καλύτερη - χαμηλότερη τιμή, και θα σας στέλνουμε έναν κωδικό αριθμό. Ο κωδικός αυτός θα είναι η τιμή του ανταλλακτικού, και σε πιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα Skoda μπορείτε πάτε να το αγοράσετε.

ΝΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ SKODA

Εδώ λίγο την προσοχή σας. Αν κάποιο μέλος ή φίλος, ή συγγενής έχει βρει το Skoda των ονείρων του, και αφού έχει πάρει τελική προσφορά, με το κλειδί στο χέρι, μπορείτε να επικοινωνήστε με το Club, και το club θα ψάξει να βρει την καλύτερη-χαμηλότερη τιμή, με το κλειδί στο χέρι. Το ίδιο ισχύει και για τα μεταχειρισμένα Skoda αρκεί να είναι από κατάστημα της Skoda.

ΠΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ CLUB & ΜΕΛΗ ΜΑΣ 


Όπως είπαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, ακούσαμε τα προβλήματα σας και στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση όλων και κυρίως της επαρχίας και των απομακρυσμένων περιοχών.
Οχήματα του club που δικαιούνται τις εκπτώσεις στα συνεργαζόμενα εξουσιοδοτημένα συνεργεία και καταστήματα είναι όσα οχήματα έχουν αυτοκόλλητα του skoda club. Τα χαρακτηριστικά αυτοκόλλητα είναι το skodaclub.com.gr και ο χάρτης. Επιλέγεται όποιο θέλετε. Τα αυτοκόλλητα τα δίνουν οι διαχειριστές στις συναντήσεις του club και οι τοπικοί διαχειριστές ανά νομό με τους οποίους μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία. ( η αλλαγή έγινε για να μην υπάρχει καθυστέρηση με τις κάρτες).

Πιστεύετε ότι μόνο αυτά θα δείτε το 2020 ? Υπομονή έρχονται κι άλλες ωραίες αλλαγές !

η ομάδα διαχείρισης

email: skodaclubpeloponnhsou@yahoo.gr





1 σχόλιο :

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi