09 Νοεμβρίου, 2019

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ OCTAVIA- RECALL ΚΑΝΤΡΑΝ KODIAQ - ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΤΑΛ FABIA  ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ


Απ όλα έχει ο μπαξές. Ας ξεκινήσουμε από το πιο σοβαρό, την ανάκληση ορισμένων Octavia.
Λόγο λάθους κατά την διαδικασία κατασκευής οι τσιμούχες (λάστιχα ) στα πίσω παράθυρα ενδέχεται να χαλαρώσουν κατά συνέπεια τα πλευρικά παράθυρα μπορεί να αποκολληθούν από το όχημα και να πέσουν στον δρόμο, προκαλώντας τροχαία ατυχήματα και κίνδυνο για την κυκλοφορία.


Τα μοντέλα της Octavia που επηρεάζονται από αυτή την ανάκληση κατασκευάστηκαν από τις 12 έως 20 Αυγούστου 2019 και ο κωδικός της ανάκλησης Skoda είναι 64F4

Σε recall για αντικατάσταση καντράν έχει προβεί η Skoda στα οχήματα Kodiaq και κυρίως στα βενζινοκίνητα 1.5 TSI λόγο ελαττωματικής παρτίδας. Οι ιδιοκτήτες ενημερώνονται για το recal κατά την επίσκεψη τους στο συνεργείο για τον τακτικό έλεγχο ή τηλεφωνικά από τον τοπικό αντιπρόσωπο. Το φαινόμενο έχει παρουσιαστεί και στην Ελλάδα, όπως θα δείτε και στην σχετική ενότητα του site, με ιδιοκτήτες οχημάτων Kodiaq να μιλάνε για δυσλειτουργία του καντράν. (Χριστουγεννιάτικο δέντρο) Δεν είναι Safety recall (Θέμα ασφάλειας για πρόκληση ατυχήματος) και τα recall αυτά όπως λέμε συνεχώς για όσους δεν ξέρουν, γίνονται και αποτελούν ως μέρος μια επίσκεψης στο συνεργείο.

TPI (οδηγία) για τα πεντάλ.

Σε πολλά μοντέλα τα πετάλ πλέον είναι πλαστικά, τρίζουν. Αυτό έχει παρουσιαστεί σε Cittigo, Fabia, Rapid κλπ. Ως πρώτη ενέργεια εφόσον υπάρξουν παράπονα το πεντάλ βγαίνει και καθαρίζεται, λαδώνεται, γρασσάρεται. Εάν το πρόβλημα συνεχίσει τότε γίνεται αλλαγή του πεντάλ. Προσοχή. Το πρόβλημα τριξίματος του πεντάλ δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το τρίξιμο που κάνουν τα τρομπάκια. Άλλο θέμα το ένα άλλο το άλλο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi