13 Ιανουαρίου, 2019

TO KODIAQ GT (VIDEO)


Το Kodiaq GT με την πολύ ενδιαφέρουσα σχεδίαση θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της Skoda στην αγορά της Κίνας η οποία ήδη από την τελευταία πενταετία έχει εξελιχθεί στην πιο σημαντική για τη Skoda. Χαρακτηριστικό είναι πως οι πωλήσεις της εταιρείας το 2017 ανήλθαν στις 325.000 μονάδες και ο στόχος έχει τεθεί στις 600.000 μονάδες για το 2020.

Δυστυχώς το Kodiaq GT υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να το δούμε στην Ευρώπη αφού κατασκευάζεται σε συνεργασία της Skoda με την τοπική SAIC που δουλεύει στο φουλ μιας και η γραμμή παραγωγής τρέχει στο όριο της λόγω της μεγάλης ζήτησης.
Επί της ουσίας το Kodiaq GT θα αποτελέσει μία οικονομική εναλλακτική απέναντι στις BMW X4 και X6 καθώς και στις Mercedes GLC Coupe και GLE Coupe.
Τα κουπέ SUV έχουν τρομερή απήχηση στους Κινέζους που θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο turbo εκδόσεις βενζίνης με 186 PS (προσθιοκίνητη) και 220 PS (με στάνταρ τετρακίνηση και 7άρι DSG).
Μήπως να σκεφτούν και την απήχηση που θα έχει στην Ευρώπη μιας και εδώ ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος ;
Mην ψαρώνετε με το 330 που γράφει πίσω. Δυστυχώς δεν είναι ιπποδύναμη. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το Kodiaq RS έχει 240 PS, οπότε σύμφωνα με την πολιτική της Skoda είναι αδύνατον ένα GT να έχει πιο πολύ ιπποδύναμη από ένα RS.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi