13 Ιουλίου, 2018

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ SITE ΤΗΣ SKODA....ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ...


Επιτέλους, μετά από αρκετά χρόνια, και το ελληνικό site της Skoda πλέον έχει "configurator". Δηλαδή την επιλογή διαμόρφωσης του αυτοκινήτου & μοντέλου που επιθυμείτε να αγοράσετε. Πέρα από χρώματα, επιλογή σαλονιού, ζάντες, κινητήρες κτλ το καλό είναι ότι βγάζει και την τιμή. Πόσο θα στοιχίσει με τα εξτρά που θέλετε να βάλετε. Πολύ καλό. H επιλογή της διαμόρφωσης υπήρχε στα site του
εξωτερικού χρόνια τώρα, αλλά στα πλαίσια του ίδιου μοτίβου που πρέπει να έχουν όλα τα site της Skoda ήρθε και η ώρα μας. Φυσικά δεν είναι μια εύκολη διαδικασία ο προγραμματισμός και η κωδικοποίηση ενός site αλλά έγινε πολύ ωραίο, και λύνει τα χέρια στους υποψήφιους αγοραστές.

Ωστόσο...θα ξανά-γκρινιάξουμε για δύο θέματα. Οι τιμές των Service δεν υπάρχουν στην ενότητα clever packs, όπως υπήρχαν. Ούτε στο περιοδικό After sales magazine. η ισχύ του μάλιστα ήταν μέχρι 31/5/2018. Αναφέρονται μόνο κάποιες προσφορές. Ένας κάτοχος οχήματος Skoda δεν γνωρίζει πόσο θα είναι η ανώτερη τιμή που θα κληθεί να πληρώσει για τον περιοδικό έλεγχο του αυτοκινήτου του. Οι τιμές υπήρχαν, κακώς αφαιρέθηκαν.
Στην ενότητα δίκτυο ο νέος τρόπος εμφάνισης των εξουσιοδοτημένων εμπόρων στο χάρτη, είναι δυσλειτουργικός. Βασικά αν δεν γνωρίζεις το όνομα του αντιπροσώπου πιο εύκολα θα πιάσεις το τζόκερ. Χαρακτηριστικό είναι όταν ζουμάρεις πάνω από ένα νομό μπορεί και να μην σου βγάλει καν ότι υπάρχει εξουσιοδοτημένο κατάστημα της skoda, παρόλο που υπάρχει. Η προηγούμενη "γενιά" που εμφανιζόταν το δίκτυο ήταν πολύ πιο απλή και έδειχνε τα πάντα. Ίσως εδώ οι τεχνικοί πρέπει να το ξαναδούν το θέμα, για την ευκολία των επισκεπτών του site.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi