31 Ιουλίου, 2018

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ RAPID LIMO-SPACEBACK-OCTAVIA A7


Το πρόβλημα είχε αναφερθεί από το 2015, είχε εντοπιστεί στα οχήματα Rapid limo (sedan) & spaceback. Όμως οι αναφορές πλέον κάνουν λόγο και για τις Octavia A7 (5E). Στο πρόβλημα είχαμε αναφερθεί τον Μάρτιο του 2015, και μιλάμε για το νερό που κρατάνε οι πόρτες στο εσωτερικό τους. Τότε είχε βγει και σχετικό TPI, που έκανε λόγο για λάθος τοποθέτηση σε ένα
λαστιχάκι στο εσωτερικό της πόρτας, και με μια επίσκεψη στο συνεργείο το θέμα λυνόταν σε 10 λεπτά. ( ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ TPI ΕΔΩ ). Και στην Ελλάδα είχαμε τέτοιες αναφορές και ειδικά σε rapid. Όμως το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται και μάλιστα όμορα club του εξωτερικού που εκτελούμε συνεργασία έχουν πάρα πολλές αναφορές για rapid αλλά και για Octavia A7 ακριβώς με το ίδιο πρόβλημα, το οποίο πλέον έχει πάρει διαστάσεις.
To θέμα είναι τι γίνεται σε περίπτωση σκουριάς ; Θα ισχύει η 12 ετής εγγύηση του εργοστασίου ; Και πόσο μάλιστα όταν η σκουριά προέρχεται από μέσα προς τα έξω. Όσον αφορά τα Fabia, Karoq και το Kodiaq δεν έχει αναφερθεί πρόβλημα από τους ιδιοκτήτες. Τα βίντεο είναι αποκαλυπτικά.








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi