18 Δεκεμβρίου, 2017

ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΤΑΚΩΘΗΚΕ ΤΟ KODIAQ ; ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2018


Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να πάει τόσο χαμηλά το Kodiaq. Ένα SUV το οποίο θεωρείτε best seller στην κατηγορία του αλλά και στην Ελλάδα. Ήδη στην Ελλάδα έχει κάνει sold out στις πωλήσεις. Τυχαίο ; Δε νομίζω. Δεν είναι δυνατόν ένα αυτοκίνητο που όταν το παρουσίαζαν, το εκθείαζαν και ξαφνικά πάει άπατο στον θεσμό για το αυτοκίνητο της χρονιάς 2018. Όταν το τεστάρουμε είναι άριστο κι όταν το ψηφίζουμε δεν είναι καλό ; Και μιλάμε για ένα
SUV το οποίο είναι μια υπερυψωμένη Superb, σε ανέσεις, σε χώρους, σε κρατήματα, με πλούσια γκάμα κινητήρων, με πολύ χαμηλή τιμή για την κατηγορία του και στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Βέβαια το 2016 (όχι στον ίδιο θεσμό) ακούσαμε και πιο κουλό ότι η Superb στρίβει μέτρια....η αλήθεια είναι ότι εκεί δακρύσαμε από το γέλιο γιατί το σκεπτικό της ψήφου ήταν πολύ αστείο και όχι αντικειμενικό επί της οδηγικής συμπεριφοράς του αυτοκινήτου. Βέβαια μετά που ήρθε στην Ελλάδα η Superb έστριβε πολύ καλά !!! Επί της πράξης κι εμείς, τον Νοέμβριο του 2016 που δοκιμάσαμε το Superb και πέραν της δοκιμής που κάναμε, το «κοντράραμε» με Octavia 5 VRS και VW Scirocco να δούμε κρατήματα. Το είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι η ναυαρχίδα της Skoda είναι ότι καλύτερο οδηγικά είχαμε τεστάρει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Από την άλλη δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ή να περάσουμε στα ψηλά γράμματα την ανάρτηση επιφανούς δημοσιογράφου ο οποίος αρχές Νοεμβρίου ανάρτησε σχόλιο που έλεγε ότι φήμες ή «φήμες» θέλουν το Fiesta να βγαίνει αυτοκίνητο της χρονιάς 2018, και έγινε ένας μικρός πανικούλης...
Τέλος να σημειώσουμε ότι στα συγκριτικά για τους 1000αρηδες κινητήρες και τα μικρά αυτοκίνητα πόλης υπάρχει και η fabia με τον 1000 TSI, δεν το έχουμε δει πουθενά, ενώ τα άλλα αυτοκίνητα του group με τον ίδιο κινητήρα τα έχουμε δει...!
   

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi