02 Σεπτεμβρίου, 2016

ΠΩΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΡΕΤΣΙΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΟι κηλίδες από ρετσίνι από όποιο δέντρο κι αν προέρχονται είναι ύπουλες, επίμονες και καταστροφικές για την επιφάνεια του αυτοκινήτου ειδικότερα για τα μεταλλικά χρώματα.

Υπάρχει όμως τρόποι να αφαιρεθούν και εμείς σας τους συστήνουμε!


Ένας λεκές από ρετσίνι στο καπό ή γενικότερα σε οποιοδήποτε μεταλλικό στοιχείο του αυτοκινήτου σημαίνει άμεσο καθαρισμό, τοπικά και ολικά, πριν το μέγεθος της ζημιάς είναι ανεπανόρθωτο.

Στο εμπόριο μπορείς να βρείς αμέτρητα προϊόντα που είναι κατασκευασμένα γι’ αυτό το σκοπό, όπου φυσικά, το κόστος τους είναι ανάλογο του προϊόντος.

Τρόπος 1
 Θα χρειαστεί να εμποτίσεις ένα κομμάτι βαμβάκι με λάδι και αφού πρώτα το αφήσεις πάνω στο λεκέ για λίγα λεπτά, άρχισε να τρίβεις ελαφριά με κυκλικές κινήσεις.
Προσπάθησε να μην ασκήσεις πίεση αλλά να επιμείνεις για περισσότερη ώρα έτσι ώστε να μη δημιουργήσεις άλλα προβλήματα (βουλιάγματα)

Τρόπος 2
Βράστε νερό σε ένα μπρίκι, μέχρι το νερό να βγάζει ατμούς, όχι να βράζει το νερό. Ρίξτε το ζεστό νερό στο σημείο που έχει πέσει το ρετσίνι και με ένα μαλακό πανί τρίψτε το να βγει. Θα βγεί σχεδόν αμέσως !!! Δοκιμασμένο !

Μετά την ολοκλήρωση της απομάκρυνσης του λεκέ κάνε ένα καλό ολικό πλύσιμο στο αυτοκίνητό σου και όλα θα είναι όπως πριν!0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΔ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΔ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

EVENT: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018 4/2/2018

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Νew Citigo Parking Challenge

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Followers

Νew Citigo Parking challenge