20 Νοεμβρίου, 2015

ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ: ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

Το παρακάτω "κόλπο" 'ίσως το ξέρετε πολλοί, ίσως και όχι. Πολλοί από εμάς έχουμε κάποιο άβαφο πλαστικό μαύρο ματ κομμάτι στο αυτοκίνητο μας, ή στο μηχανάκι μας. Με τα χρόνια και τον ήλιο το μαύρο έχει γίνει γκρι, έχει ξεθωριάσει και είναι άσχημο. Κάποιοι αυτά τα κομμάτια τα έβαψαν και μετά από καιρό άρχισε να ξεφτίζει ή δεν πέτυχε το χρώμα κτλ, και γενικώς χαλάει η εξωτερική εικόνα του
αυτοκινήτου ή της μηχανής μας. Συνήθως τα μαύρα ματ σημεία τα συναντάμε σε διακοσμητικά του προφυλακτήρα, σε εξωτερικούς καθρέφτες  και θέλουμε να φαίνονται όσο πιο καινούργια γίνεται. και φυσικά αναφερόμαστε στην Octavia tour στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, στην Octavia 5, Fabia I, II, Felicia & favorit όπου με τα χρόνια τα πλαστικά μαύρα ματ ξεθωριάζουν.
Συστήνουμε τα κομμάτια που θέλουμε να ανανεώσουμε να βγουν από το αυτοκίνητο. Αν για παράδειγμα είναι το διακοσμητικό του προφυλακτήρα, καλό θα είναι να το βγάλουμε από τον προφυλακτήρα για να μην γίνει ζημιά από τον θερμό αέρα στα βαφόμενα μέρη. Θα χρειαστείτε μόνο ένα πιστόλι θερμού αέρα, και αν τυχών ο καθρέφτης ή η πλαστική ρίγα-διακοσμητικό έχουν κάποιο χτυπηματάκι, ένα ψιλό γυαλόχαρτο.  Δείτε αναλυτικά τα παρακάτω βίντεο. Το παρακάτω tip σίγουρα πολλοί από εσάς θα το εφαρμόσετε όχι μόνο στο αυτοκίνητο σας αλλά είναι μια πολύ καλή λύση και για το μηχανάκι σας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΔ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΔ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

EVENT: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018 skodaclub.com.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Followers

testing Skoda Karoq