20 Σεπτεμβρίου, 2015

Skoda Octavia ΙΙΙ facelift


H  Octavia III A7 βρίσκεται περισσότερο  από 2 χρόνια στην αγορά, και ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας κάποιες πληροφορίες, και καμουφλαρισμένες φωτογραφίες,  σχετικά με την αναμενόμενη ανανέωση του.


Το facelift του μοντέλου υπολογίζεται ότι θα παρουσιαστεί στα τέλη του επόμενου χρόνου, ή στα μέσα του 2017 και σύμφωνα με βρετανικό μέσο ( www.wordcarfans.com ) οι αλλαγές θα είναι σχετικά σημαντικές. Το εμπρός μέρος της Octavia θα διαθέτει διπλά τετράγωνα φωτιστικά σώματα, το εσωτερικό θα είναι μικρότερο, και θα ενσωματώνουν μια LED γραμμή για τα φώτα ημέρας στο κάτω μέρος, το οποίο θα συνεχίζει στο εσωτερικών των προβολέων. Τα νέα φωτιστικά σώματα θα επηρεάσουν και την μάσκα, η οποία θα μοιάζει με αυτή του Superb, ενώ όσον αφορά τα πίσω, αυτά θα έχουν σχέδιο τύπου C.

Αν πιστέψουμε τη πηγή αυτές θα είναι οι μόνες εξωτερικές αλλαγές, αν και δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποιες τροποποιήσεις στους προφυλακτήρες. Για το εσωτερικό, η Skoda λογικά θα προσφέρει πιο εξελιγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ενώ θα προσθέσει νέες τεχνολογίες ασφάλειας και υποβοήθησης, και οι κινητήρες θα είναι euro 6







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi