29 Ιουνίου, 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: SUMMER EVENT ΣΤΟ 5o PATRAS MPTOR SHOW


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Summer event του Club μας, την Κυριακή 21 Ιουνίου στο Patras Motro Show. Το Patras motor Show έγινε για 5η χρονιά στον μόλο της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα, το διήμερο 20 & 21 Ιουνίου. Από την έναρξη της έκθεσης στο περίπτερο μας ήταν τέσσερα skoda του club, και την Κυριακή 21 Ιουνίου το παρών έδωσε η νέα Octavia G tec η οποία ήταν διαθέσιμη για το κοινό, να την δει
και να την γνωρίσει από κοντά, καθώς επίσης και πάνω από 25 Skoda του Club μας, δίνοντας δυναμικά το παρών στο περίπτερο μας αλλά και εκτός αυτού όσα δεν χώραγαν.
Ανάμεσα στα πολλά δρώμενα του motor show βραβείο για καλύτερο ηχοσύστημα πήρε η αγωνιστική ηχητική Octavia 5 FL του Club μας.
Οφείλουμε σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές για την εξαιρετική οργάνωση.
Το Patras Motor Show είναι πλέον ένας θεσμός που φέτος έγινε για 5η συνεχόμενη φορά στον μόλο της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα. Είναι μία έκθεση όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει τα πάντα που αφορούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Από καινούργια μοντέλα, αγωνιστικά, μηχανές, λεωφορεία, αντίκες, μηχανές, οργανωμένα club και πολλά άλλα. Εκτός αυτών το motor show απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, και σε οικογένειες, καθώς διοργανώνονται πολλά happenings όπως για παράδειγμα, απεγκλωβισμός από αυτοκίνητο από το ΕΚΑΒ, τεστ γνώσεων μηχανοκίνητων και κάποιους πολύ ωραίους διαγωνισμούς. Στηρίζουμε τέτοιες οργανωμένες εκθέσεις, στηρίζουμε Πελοπόννησο.

δείτε όλες τις φωτογραφίες εδώ
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΔ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΔ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

EVENT: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018 skodaclub.com.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Followers

testing Skoda Karoq