21 Μαΐου, 2015

ΛΕΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ HYUNDAI - Πέντε χρόνια με απεριόριστα χιλιόμετρα


Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές, μπορεί να είμαστε ένα site που γράφει εξειδικευμένα για τα οχήματα skoda όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν παρακολουθούμε την αγορά, αντιθέτως παρακολουθούμε, και επικροτούμε ότι είναι προς το συμφέρον των καταναλωτών.


Μία εγγύηση άνευ προηγουμένου προσφέρει με την αγορά κάθε καινούργιο μοντέλου i20, η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων της Hyundai. Συγκεκριμένα και κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης της νέας γενιάς του i20, ο εμπορικός διευθυντής της μάρκας Γιάννης Χαρωνίδης, έκανε γνωστή τη νέα πολιτική που ισχύει και αφορά το ολοκαίνουργιο μοντέλο. Η εγγύηση με τα απεριόριστα χιλιόμετρα ισχύει για ιδιωτικά αλλά και εταιρικά αυτοκίνητα

Στην πράξη, η πολιτική εγγύησης για το νέο i20 μεταφράζεται σε πέντε χρόνια που μπορεί να θυμίζει αντίστοιχες τόσο της ίδιας όσο και άλλων εταιρειών, αλλά έχει το πλεονέκτημα των απεριόριστων χιλιομέτρων. Το πρόγραμμα αυτό ισχύει τόσο για ιδιώτες όσο και για εταιρείες. Για παράδειγμα, ένα Hyundai που μετά από τρία χρόνια μπορεί να έχει ακόμα και 200.000 χιλιόμετρα στο κοντέρ η εγγύηση του θα ισχύει κανονικά χωρίς περιορισμούς.
Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..
Η κίνηση αυτή θα βάλει πολύ κόσμο σε σκέψη, που μπορεί να γνωρίζει την αξιοπιστία των οχημάτων της κορεατικής φίρμας αλλά επιβεβαιώνεται πλέον και στην πράξη ότι και να πάθει κάτι μετά από εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα, θα έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Να σημειώσουμε πως αντίστοιχη εγγύηση με την παροχή των απεριόριστων χιλιομέτρων για πέντε χρόνια δεν έχει υπάρξει ποτέ στο παρελθόν από καμία μάρκα.
(πηγή:zougla.gr)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi