26 Νοεμβρίου, 2014

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ SKODA & ΟCTAVIA III RS

Τo Skoda Club Πελοποννήσου στα 3 χρόνια ύπαρξής του, συνεχίζει τις εκπλήξεις προς τα μέλη του, δίνοντας κάθε φορά και κάτι διαφορετικό στις συναντήσεις των μελών του, που έχουν γίνει πλέον θεσμός, στο χώρο του αυτοκινήτου.

  Το Club διοργάνωσε για ακόμα μια φορά μια επιτυχημένη εκδήλωση την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στο Beach Bar restaurant Sea and Sand στα Ίσθμια. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα μέλη μας και οι φίλοι που έδωσαν το παρόν είδαν από κοντά την νέα Octavia III RS έχοντας συγχρόνως την ευκαιρία να την οδηγήσουν, με την ευγενική υποστήριξη της ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ. και του προσωπικού της.   Επίσης για πρώτη φορά η διοργάνωση καλλιστείων οχημάτων Skoda είχε σαν σκοπό να αναδείξει τα τρία πιο όμορφα και καλοπροσεγμένα Skoda, χωρίς να είναι διαγωνισμός tuning μιας και ότι ήταν πέρα των εργοστασιακών προδιαγραφών δεν μέτρησε στην βαθμολογία. Ειδική ανεξάρτητη τριμελής επιτροπή από τον χώρο του αυτοκινήτου, έκρινε και βαθμολόγησε τα οχήματα που συμμετείχαν στους τομείς της εξωτερικής κατάστασης,του σαλονιού και μίας ερώτησης γνώσης για τον εξοπλισμό του οχήματος.
Παράλληλα με τα καλλιστεία διεξαγόταν και test drive στην νέα RS. Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία για τα μέλη και τους φίλους.
30 οχήματα του club και 70 άτομα με τις οικογένειές τους, να δίνουν το παρόν, αυτό λέει πολλά, πόσο μάλλον στηριζόμενο στον οικογενειακό του χαρακτήρα στηρίζει την προσπάθεια του συλλόγου ΦΛΟΓΑ-σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.
Μαζί μας στην εκδήλωση ήταν ο κύριος Γιάννης Ιωσηφίδης τον οποίο ευχαριστούμε για την βοήθεια του στην διοργάνωση, και το περιοδικό 4 τροχοι. Η πέραν τον προσδοκιών συμμετοχή, μας κάνει να δώσουμε την υπόσχεσή μας για πιο όμορφες εκδηλώσεις και εκδρομές. Με το κύρος, την σοβαρότητα. και την σωστή οργάνωση σίγουρα μας περιμένουν ακόμα πιο ωραίες στιγμές, Τα μέλη είναι πλέον φίλοι κι αυτό έχει την σημασία του, γιατί τόσοι διαφορετικοί άνθρωποι, από διαφορετικά μέρη, γίναν ένα με κύριο γνώμονα την αγάπη τους, για την Skoda.
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για αυτή την συγκινητική σας αγάπη, που εκδηλώνετε κάθε φορά και πιο έντονη, καθώς και η αναμονή σας με αγωνία για το επόμενο σμίξιμο μας. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ για την παραχώρηση της νέας octavia vrs, καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό της που παραβρέθηκε στο event.

Επίσης να ευχαριστήσουμε όσους πρόσφεραν τα δώρα των καλλιστείων και της κλήρωσης:
Σφουγγαράκης wash
Ταπετσαρίες Δμητριάδης
www.lubit.gr
IKTEO ΠΙΤΣΑΚΗΣ
Αλέξανδρο Ρουστέμη & Γιάννη Ιωσηφίδη 





 










0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi