22 Φεβρουαρίου, 2013

SKODA RAPID VRS KAI SPORT KIT


Το νέο Skoda Rapid έχει αρχίσει τις πωλήσεις και στην χώρα μας και ομολογουμένως είναι ένα αυτοκίνητο άκρος γοητευτικό και οικονομικό ταυτόχρονα. Πολλοί από εμάς θα θέλαμε να το δούμε και στην έκδοση VRS αλλά η Skoda προχωράει σε κάτι πιο έξυπνο....εκτός από τη σπορ
έκδοση βγάζει και την έκδοση με το VRS πακέτο. Λευκές 17" ζάντες αλουμινίου, αεροτομή, εμπρός σπόιλερ, και μαύρο γυαλιστερό ουρανό που μοιάζει σαν υάλινη οροφή αλλά είναι βαφή δυστυχώς, σπορ καθίσματα τύπου  backet, τα λογότυπα VRS εμπρός και πίσω, maxi dot οθόνη, ηχοσύνολο, υπολογιστή ταξιδίου, πατάκια με το λογότυπο VRS και πίσω υαλοκαθαριστήρα. Μηχανικά φοράει τον υπερτροφοδοτούμενο 1.2 TSI με 77kW  και σασμάν 6 σχέσεων. Με τον χαρακτήρα της Octavia RS το νέο Skoda Rapid θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αγριότητα και προσωπικότητα. Στην Τσεχία είναι ήδη διαθέσιμο. Δεν γνωρίζουμε αν αυτή η έκδοση θα εισαχθεί και στην Ελλάδα.









SKODA RAPID SPORT EDITION

Όπως και το Skoda Fabia βγήκε στην έκδοση  Μόντε Κάρλο, έτσι και το Rapid απέκτησε ένα νέο sport kit. Θα φοράει 17 "μαύρες ζάντες και μαύρη οροφή, που πραγματικά κάνει το Rapid ένα εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο από την απλή έκδοση. Το Skoda Rapid είναι αναμφίβολα πιο ελκυστικό σε άσπρο με μαύρες 17 "ζάντες αλουμινίου και μαύρη οροφή Camelot. Το μοντέλο στη φωτογραφία είναι 1.2 TSI 77kW με  6-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, στην έκδοση Elegance. Διατίθεται ήδη στην Γερμανία. Στην Ελλάδα δεν γνωρίζουμε αν θα 'ερθει με αυτή την διχρωμία, αλλά και η ελληνική αντιπροσωπεία έχει εκδώσει τον κατάλογο με τα αξεσουάρ του Skoda Rapid στην Ελλάδα.










ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟΥ SKODA RAPID

(πηγή rapidskoda.cz)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi