01 Ιουλίου, 2012

ΠΟΔΗΛΑΤΑ Škoda Motorsport


Πολλοί από εμάς ίσως δεν γνωρίζαμε ότι η skoda εκτός από αυτοκίνητα και μηχανήματα παράγει και ποδήλατα. Πολλά είχαν έρθει και στην Ελλάδα,
και μάλιστα πριν δύο δεκαετίες υπήρχε και το Favorit σε βυσσινή μεταλικό χρώμα, που ήταν αγωνιστικό. Τα λεγώμενα "κουρσάκια" αν θυμούνται οι γηρεώτεροι. Άλωστε η ιστορία της skoda ξεκινάει από τον Laurin και Klement οι οποίοι κατασκεύαζαν ποδήλατα. Για το 2012 λοιπον και για να τα κάνει πιο ελκυστικά στα μάτια μας, τα προσφέρει στα χρώματα της αγωνιστικής της ομάδας. Με τις ευλογίες και κυρίως την αμέριστη υποστήριξη της VW η Skoda έχει δημιουργήσει τη δική της εποχή στους αγώνες rally και ιδίως στο IRC και την κατηγορία των S2000.
 Έτσι, οι άνθρωποι που επελέγησαν να προωθήσουν τα νέα ποδήλατα είναι δύο από τους οδηγούς της ομάδας, ο Juho Hanninen και ο Jan Kopecky. Τα ποδήλατα είναι σε λευκό και πράσινο χρώμα και όσον αφορά τις επιλογές υπάρχουν ούτε λίγο ούτε πολύ επτά. Ανάμεσα σε αυτά ένα street, πολύ ελαφρύ εν ονόματι "Road", ένα Mountain Bike και ένα αντίστοιχο με full off road ελαστικά και εξοπλισμό, καθώς επίσης ένα Mountain Bike Junior και ένα Kid για νεαρούς. Όλα τα ποδήλατα είναι της τσέχικης φίρμας Superior. (πηγή www.highoctane.gr)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΔ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΔ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

EVENT: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018 skodaclub.com.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Followers

testing Skoda Karoq