03 Ιουλίου, 2012

SKODA FABIA 2013


Οι πρώτες εικόνες της νέας γενιάς του Skoda Fabia έπληξαν πρόσφατα το διαδύκτιο, αποκαλύπτοντας ένα νέο εξωτερικό σχεδιασμό και βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Με το Skoda Rapid είναι όλοι ενθουσιασμένοι για την Skoda, και όπως βλέπουμε έχει υιοθετηθεί ένας παρόμοιος σχεδιασμός και στη νέα γενιά Fabia, η οποία αναμένεται να κερδήσει την αγορά το επόμενο έτος. Όπως μπορείτε να δείτε από τις εικόνες που δημοσιεύονται, η τρίτη γενιά του Skoda Fabia και το νέο Skoda Rapid έχουν πολλά κοινά, αν δούμε πολύ προσεκτικά το μπροστινό του μέρος.
Το νέο Skoda Fabia θα γίνει σε μια νέα τεχνική πλατφόρμα, η οποία χρησιμοποιείται από τα αυτοκίνητα Volkswagen Polo πάρα πολύ και σε σύγκριση με την τρέχουσα γενιά Fabia, η Fabia ΙΙΙ θα έχουν ένα μεγαλύτερο μήκος και περισσότερο χώρο μέσα στην καμπίνα, ειδικά για τα πίσω καθίσματα επιβαίνοντες.
Η νέα γενιά του Skoda Fabia θα κυκλοφορήσει με τις ίδιες μηχανές που φοράνε τα μοντέλα της Volkswagen τώρα, και ο πιο οικονομικός κινητήρας θα είναι των 1,2 λίτρων TDI, ο οποίος έχει απόδοση των 75 ίππους, ενώ η πιο ισχυρός θα είναι 1,2 TSI, και θα αποδίδει 115 ίππους. Η νέα Skoda Fabia RS αναμένεται να μπει στην αγορά ένα χρόνο μετά, αφού θα έχουν ξεκινήσει οι πωλήσεις του νέου fabia. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Skoda Fabia 2013 θα ανακοινωθούν αργότερα μέσα στο έτος.(πηγή autoweek.com)

1 σχόλιο :

  1. This is a good tip particularly to those fresh to the blogosphere.
    Simple but very accurate information… Thanks for sharing this one.
    A must read article!

    Also visit my webpage google plus app development

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi