06 Ιουλίου, 2012

Τέσσερα τετρακίνητα ετoιμάζονται από την SKODA


Οι πωλήσεις των αυτοκινήτων crossover και SUV σε όλο τον κόσμο παρουσιάζουν σημαντική άνοδο (σε αντίθεση με όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα) και οι υπεύθυνοι της Skoda δεν θέλουν να χάσουν το πάρτι! Στο πλαίσιο του σχεδίου ανάπτυξής τους, με στόχο τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις μέχρι το 2018, οι Τσέχοι σχεδιάζουν να παρουσιάσουν μέχρι το 2016 δύο καινούρια crossover και δύο νέα SUV.


Το πρώτο θα παρουσιαστεί το 2014, θα έχει το σχήμα και το μέγεθος του VW Touran και θα αντικαταστήσει το Roomster. Δύο χρόνια αργότερα θα εμφανιστεί κι ένα μεγαλύτερο μοντέλο, με διαστάσεις ανάλογες του VW Sharan. Τα δύο SUV πρόκειται να αντικαταστήσουν το Yeti. Το πρώτο θα παρουσιαστεί το 2015 και θα βασίζεται πιθανότατα στο πάτωμα του VW Tiguan. Το δεύτερο θα είναι μεγαλύτερο, θα έχει επτά θέσεις και θα λανσαριστεί στην αγορά το 2016. Tο μεγάλο SUV της Skoda, σχέδιο του οποίου κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Το… Tiguan της Skoda θα βασιστεί στο SUV της VW, αν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα είναι λίγο μεγαλύτερο από αυτό, με τους ανθρώπους της εταιρείας να προσπαθούν να ανοίξουν στην γκάμα τους, την εμπορική απόσταση από το Yeti.
Το SUV της Skoda θα κυκλοφορήσει σε δικίνητη και τετρακίνηση έκδοση με τους γνώριμους TSi κινητήρες του γκρουπ να είναι παρόντες (1,4lt και 2,0lt), όπως και το αυτόματο κιβώτιο, των επτά σχέσεων DSG.
Το νέο SUV της Skoda αναμένεται στα τέλη του 2013…
(πηγή autobild.de)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi