04 Φεβρουαρίου, 2021

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ KAMIQ & SCALA ΜΕ ΤΟ SKODA CONNECT. ΤΙ EXEI ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Πλέον η κατάσταση με το Skoda connect έχει γίνει τραγική. Οι ιδιοκτήτες των Kamiq & Scala μιλούν και προτείνουν ακόμα και την νομική οδό.Είναι όμως έτσι ; Μην ξεχνάμε πως είμαστε το official fan Club της Skoda στην Ελλάδα και τέτοιες κινήσεις δεν είναι ωραίες για την μάρκα. Με καλή τη πίστη πιστεύουμε πως η άκρη θα βρεθεί και θα δωθεί λύση στο πρόβλημα. Toυλάχιστον εμείς από πλευράς μας, όπως πράττουμε πάντα, θα δράσουμε συλλογικά ως οργανωμένο Club και όχι μεμονωμένα, καθώς και στο παρελθόν παράπονα ιδιοκτητών καταγράφηκαν ως μεμονωμένα περιστατικά, και όλα είναι αριθμοί και στατιστική τα ποσοστά επί % είναι μικρά οπότε γεια χαρά...Φυσικά δεν πέσαμε σε αυτό το λάθος πριν λίγες μέρες όταν εγίνε το συμβάν με οχήματα του club και τα περιβόητα "καλά μαυρισμένα" λάδια. Κάποιοι ήθελαν να περαστούν ως μεμονωμένα περιστατικά. Ίδιο συνεργείο, τόσα οχήματα με ακριβώς ίδιο θέμα, πολύ μεμονωμένα είναι. Εμείς απλά δείξαμε μόνο 4 περιπτώσεις....όχι όλες...φυσικά αυτό το θέμα για εμάς δεν έχει λήξει ακόμα μιας και από τα "μαυρισμένα καλά" λάδια τώρα τρέχουμε να μαζέψουμε φύσες που ξεχαστήκαν να κουμπωθούν....γελάει κάθε πικραμένος.

Ας δούμε το πρόβλημα...

Αρκετοί ιδιοκτήτες Skoda και κυρίως Kamiq και Scala διαμαρτύρεστε ότι η εφαρμογή δεν έχει όλες τις λειτουργίες, και σχεδόν όλοι, όταν καταγράψαμε τα παράπονα σας, είπατε πως οι πωλητές κατά την αγορά σας είπαν ότι η εφαρμογή θα δουλεύει πλήρως. Ελάχιστοι μας είπαν ότι γνώριζαν πως μετά τον 1 χρόνο είναι επι πληρωμή 39 ευρώ το χρόνο. Όμως ακόμα και κάποιοι που πλήρωσαν συνδρομή δεν έχουν πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες. Γιατί έγινε αυτό ;;; Η απάντηση είναι σε 1 από τα πολλά email με το εργοστάσιο. 


Το Skoda connect έχει 3 στάδια. 
1ον που το έχουν όλες οι εκδόσεις : Proactive Service. Είναι η βασική έκδοση το ecall το sos κλπ
2ον που κανονικά θα έπρεπε να είναι ενεργοποιημένο στην έκδοση Style αλλά δεν είναι : Remote access - απομακρυσμένη πρόσβαση. Είναι η πρόσβαση που έχουμε από το κινητό μας και βλέπουμε που το έχουμε παρκάρει, πότε θέλει service κλπ κλπ. Αυτό δεν είναι ενεργοποιημένο από το εργοστάσιο.
3ον το Infontainment online το οποίο είναι για τα οχήματα που έχουν την εργοστασική οθόνη Amundsen και αυτό είναι ενεργοποιημένο από το εργοστάσιο καθώς έχει και navigation.
Τα μόνα Ελληνικά Skoda που είχαν ενεργοποιημένο το connect από το εργοστάσιο ήταν και είναι τα Kodiaq.

To Remote access  δεν λειτουργεί.Ας το δούμε σε βίντεο.



 Το Skoda connect στην Ελλάδα, εκτός ότι η εφαρμογή δεν είναι και στα καλύτερα της και συνεχώς αναβαθμίσεις, αναβαθμίσεις, αναβαθμίσεις, δεν έχει πλήρη πρόσβαση, ακόμα και στις εκδόσεις style. Η Ελλάδα τα ρίχνει στο εργοστάσιο και το εργοστάσιο στην Ελλάδα. Κι εκεί που λες ποιος δουλεύει ποιον τελικά διαπιστώνεις ότι μόνο στην Ελλάδα υπάρχει αυτό το πρόβλημα, και όχι στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες. Το γιατί, είναι απλό και ξεκάθαρο. Τα οχήματα που ήρθαν στην Ελλάδα δεν το είχαν ενεργοποιημένο από τον κατασκευαστή, σύμφωνα με το email πιο πάνω και είναι λάθος της εδώ αντιπροσωπέιας, το γιατί δεν κατανοούμε όμως. Είναι κάτι το οποίο θα έπρεπε να έχει στον εξοπλισμό του. Γιατί λοιπόν πρέπει να μην είναι ενεγοποιημένο στην χώρα μας ;  

 Τι θα κάνουμε απο εδώ και κάτω οργανωμένα.


Οι ιδιοκτήτες kamiq και Scala που επιθυμούν θα στείλετε σε μήνυμα στο facebook  του club τα στοιχεία σας, ονοματεπώνυμο, μοντέλο οχήματος και πια έκδοση είναι. Προσοχή, σε μήνυμα, στο προφίλ του club, όχι σε σχόλια στο προφίλ και στις θυγατρικές μας ομάδες και σελίδες μας, για να τα βλέπουμε άμεσα και να γίνει η καταγραφή. Απο κει και πέρα η ομάδα διαχείρισης θα προβεί σε περαιτέρω ενέργειες, απο αυτές που ήδη έχει κάνει και θα σας κρατάει ενήμερους καθώς είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους

Μήνυμα θα στείλετε στο προφίλ ΕΔΩ και στην επίσημη σελίδα μας SKODA CLUB GREECE

































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi