10 Νοεμβρίου, 2018

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ !!! ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ TEST DRIVE - ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ SKODA ;


Σίγουρα όλα τα μέλη, οι ιδιοκτήτες οχημάτων Skoda, οι αναγνώστες και οι φίλοι των Skoda, έχετε δει στα ΜΜΕ, στο site μας και στα Social Media του Club την ανακοίνωση μας, για αποχή-διαμαρτυρία από το φετινό περίπτερο της Skoda στην «ΕΚΟ Αυτοκίνηση 2018».
Θα πούμε δημόσια την ιδέα που είχαμε, και ελπίζουμε άλλα Club να την πραγματοποιήσουν σε συνεργασία με τον αντιπρόσωπο τους, αν και είδαμε ήδη από χθες η Nissan καλεί με
προσκλήσεις κιόλας Fan της. Και από εδώ λοιπόν λέμε συγχαρητήρια στον κ. Θεοχαράκη και στον PR της Nissan κ.Μεθενίτη για την κίνηση τους.
Όπως όλη η Ελλάδα γνωρίζει κάθε χρόνο επισκεπτόμαστε την έκθεση, είτε να καλύψουμε με φωτογραφικό υλικό είτε επίσημες επισκέψεις όλο το Club. Φέτος ζητήσαμε να κάνουμε event. Και όλοι ξέρετε πως όταν κάνουμε εμείς Event γίνεται χαμός. Είπαμε μία από τις δύο Κυριακές που είναι η έκθεση, να γίνει επίσημη επίσκεψη του Club,στο περίπτερο της Skoda και στο χώρο του test drive, για μία ώρα να μπορέσουν τα μέλη του club από όλη την Ελλάδα, να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα της Skoda. Και κυρίως μέλη μας τα οποία στον νομό τους δεν έχουν αντιπρόσωπο ή έκθεση της Skoda.  (Αν λέμε ψέματα διαψεύστε μας δημόσια, άλωστε γνωστός δημοσιογράφος ήταν γνώστης του event για να γίνει και δημοσιογραφική κάλυψη). Οι υπεύθυνοι της Skoda αρνήθηκαν. Τον λόγο που αρνήθηκαν, δεν θα τον πουν οι υπεύθυνοι του Club, αλλά οι υπεύθυνοι της Skoda. Αυτό είναι υποχρέωση τους έναντι των ιδιοκτητών-πελατών οχημάτων skoda, των μελών, των φίλων και των αναγνωστών μας, αλλά και της ίδιας της Skoda - auto A.S. (Υπόψιν...προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και παρερμηνειών, δεν ζητήσαμε να μας καλύψουν το εισιτήριο που έχει η έκθεση).

Στις ενοχλήσεις - ερωτήσεις  των δημοσιογράφων, για το θέμα, αποφεύγουν συστηματικά να απαντήσουν, τουλάχιστον έτσι λένε οι πληροφορίες, ειδικά σε εμάς δεν έχει έρθει ούτε ένα δελτίο τύπου.
Αντίστοιχο θέμα έγινε και με το Kodiaq Scout, το περασμένο καλοκαίρι, γεγονός το οποίο μας παραξένεψε, μιας και δεν υπάρχει ( ή υπάρχει και δεν το ξέρουμε ; ) αμφιβολία για την ποιότητα του Kodiaq. Υπενθυμίζουμε πως το Kodiaq Scout ήταν να είναι σε δύο Event αλλά όσο το είδατε εσείς άλλο τόσο το είδαμε και εμείς. Αντίστοιχο θέμα έγινε με πολλά παράπονα στη σελίδα της Skoda Greece, με πελάτες που ήθελαν να κάνουν test drive, φυσικά τα σχόλια σβήστηκαν από τους υπεύθυνους της σελίδας. Ωστόσο το ερώτημα είναι πως δεν γινόταν test drive από τη στιγμή που είχαν διανεμηθεί αυτοκίνητα για να τα δοκιμάζει ο υποψήφιος αγοραστής ; Τέλοσπαντων, δικό τους θέμα, δεν μας αφορά.

Ο ένας από τους λόγους της διαμαρτυρίας μας, ειπώθηκε παραπάνω. Σίγουρα κάποιοι χρωστάνε στο κοινό της Skoda απαντήσεις, αλλά και στα μέλη, για την άρνηση του test drive. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως έχουμε προβεί σε ανάκληση των εκπτωτικών καρτών του club που ίσχυαν και στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Skoda.

Στην μεγάλη οικογένεια της Skoda, τέτοιες συμπεριφορές δεν χωράνε. Κάποιοι στηρίζουμε ως Fan και ως πελάτες την Skoda δεκαετίες τώρα. Αυτές οι συμπεριφορές γεννούν ερωτήματα μεγάλα για το μέλλον και εύλογα δημιουργούνται απορίες...

- Γιατί μας αρνήθηκαν το test drive στα νέα μοντέλα ; Γουρούνι στο σακί ; Αυτή είναι η αντιμετώπιση στους εν δυνάμει αγοραστές ;

- Η Skoda έβγαζε, βγάζει και συνεχώς αυξάνει την ποιότητα των μοντέλων της, γιατί  την υποβαθμίζετε με τέτοιες κινήσεις, και αρνείστε το test drive σε μέλη - εν δυνάμει αγοραστές από όλη την Ελλάδα ;

- Έχουμε κι άλλες απορίες ερωτήσεις, αλλά εμείς ως official Fan Club της Skoda δεν έχουμε σκοπό ή στόχο την δυσφήμιση της Skoda που τόσο αγαπάμε, αλλά κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου σε περίεργες συμπεριφορές...Είμαστε απόλυτα σίγουροι πως η πολιτική της μητρικής Skoda - auto A.S δεν είναι αυτή.

Απαιτούμε απαντήσεις.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi