11 Νοεμβρίου, 2018

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ SKODA ;;;


Η Fisikon ανακοίνωσε πρόγραμμα επιδότησης που αφορά την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου Ι.Χ. διπλού καυσίμου Φυσικού Αερίου (CNG) – Βενζίνης και είναι προσφορά της ΔΕΠΑ ΑΕ. Απευθύνεται σε ιδιώτες, που θέτουν την ασφάλεια και την οικονομία στις μετακινήσεις τους ως προτεραιότητα.

Συμπληρώνοντας την αίτηση επιδότησης δηλώνετε πως επιθυμείτε να κινείτε το επιδοτούμενο όχημα με φυσικό αέριο και δέχεστε να διατηρείτε στην εξωτερική πλευρά του, διακριτικό σήμα του Fisikon που θα σας αποσταλεί με την παραλαβή του οχήματος.


Η επιδότηση ισχύει για αγορά οχήματος από ένα αγοραστή με πλήρη κυριότητα του οχήματος.

Η έναρξη ισχύος του προγράμματος ορίζεται στις 9-11-18 και διαρκεί μέχρι εξαντλήσεως του σχετικού προϋπολογισμού ή μέχρι 31/01/19 (ότι έρθει πρώτο), για την υποβολή της αίτησης ενδιαφέροντος. Αφορά αυστηρά παραγγελίες αυτοκινήτων που γίνονται αποδεδειγμένα από τις 9/11/18 και μετά.

Η υποβολή αίτησης γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας fisikon.gr και πρέπει να περιλαμβάνει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ένταξη στο πρόγραμμα. Σε περίπτωση εξάντλησης του προϋπολογισμού θα ανακοινωθεί από το ίδιο site ο τερματισμός του προγράμματος.

Ωστόσο στην Skoda, μέλη και φίλοι επαγγελματίες οδηγοί που πρόσφατα ήθελαν να αλλάξουν το πετρελαιοκίνητο όχημα τους, τους έλεγαν ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμα οχήματα. Άλλος έλεγε ότι υπάρχουν 2-3 μόνο, άλλος έλεγε ότι θα κάνει παραεισαγωγή καμιά 25αριά, δεν ξέρουμε τι ισχύει, αλήθεια, ψέματα ; Άγνωστο. Πιστεύουμε να υπάρξει ενημέρωση αλλά γενικώς με την ενημέρωση είμαστε λίγο πίσω σε αυτόν τον τομέα, οπότε ρωτήστε σε δυο - τρεις εκθέσεις.

Επιδότηση
Το πρόγραμμα επιδοτεί όλα τα μοντέλα καινούργιων αυτοκινήτων που καταναλώνουν καύσιμο CNG και είναι αγορασμένα από εταιρίες με έδρα την Ελλάδα (με Ελληνικό ΑΦΜ). Το ποσόν επιδότησης ανά μοντέλο αναλύεται στους πιο κάτω πίνακες και επιστρέφεται στον ιδιοκτήτη του οχήματος μετά την ολοκλήρωση της αγοράς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ FISIKON

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi