28 Αυγούστου, 2018

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΕΩΝ SKODA ΛΟΓΩ WLTP


Τι είναι  WLTP ; Κανονισμός της Διεθνούς Διαδικασίας Ελέγχου των Ελαφρών Οχημάτων (WLTP) ο οποίος μπαίνει ε εφαρμογή από την 1η Σεπτεμβρίου και θα περιορίσει προσωρινά τη διαθεσιμότητα ορισμένων μοντέλων.
Πηγές από την VW, τις οποίες επικαλείται το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel», ανέφερε ότι ο κίνδυνος απώλειας τζίρου για τη VW θα μπορούσε να ανέλθει σε δισεκατομμύρια, δεδομένου ότι πολλές χιλιάδες μοντέλα θα μείνουν προσωρινά εκτός αγοράς.Ο νέος
διευθύνων σύμβουλος Herbert Diess είπε σε μια συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων ότι η παραγωγή του κεντρικού εργοστασίου του Wolfsburg θα σταματήσει για λίγες ημέρες τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο μέχρι να προλάβει η VW να κατασκευάσει μοντέλα που πληρούν τα νέα πρότυπα.

Τι γίνεται στη Skoda ; Συνήθως στην Skoda τα εργοστάσια της έκαναν συντήρηση και αλλαγές στις γραμμές παραγωγής τον Αύγουστο, που ήταν κλειστά για διακοπές. Φέτος όμως τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα. Λόγω αλλαγών που πρέπει να γίνουν, για το νέο κανονισμό σε όσα εργοστάσια δεν έχουν γίνει, αλλά και λόγω αλλαγών & συντήρησης που πρέπει να γίνουν στις γραμμές παραγωγής για τα νέα μοντέλα. Άρχίζει η παραγωγή της νέας Fabia facelift, αναμένεται η νέα Octavia, και έχουμε και νέους κινητήρες.Ηδη για την Ελλάδα το Kodiaq, Οctavia G-tec & Karoq έχουν κάνει sold out !  Όπως είναι ήδη γνωστό το Karoq, λόγω μεγάλης ζήτησης από τα τέλη του 2018 και για όλο το επόμενο έτος, ένας σημαντικός αριθμός αυτοκινήτων θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Osnabrueck, που βρίσκεται στη βορειοδυτική Γερμανία. Από τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις βγαίνουν τα VW Tiguan, Porsche Cayenne και Porsche 718 Cayman. (είναι το Karoq ή Porsche του φτωχού ; η ιστορία επαναλαμβάνεται). Επιμέρους τμήματα των νέων οχημάτων skoda φτιάχνονται στα εργοστάσια της Γερμανίας, και όπως προαναφέραμε κι εκεί γίνονται αλλαγές, κάτι το οποίο θα προκαλέσει καθυστερήσεις. Τέλος να πούμε πως δεν ευθύνονται οι εισαγωγικές γι αυτό, καθώς οι πωλητές το έλεγαν από νωρίς, μην καθυστερείτε στις παραγγελίες ή στην αγορά του νέου σας skoda. Παρόλα ταύτα για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφθείτε μια έκθεση skoda, και θα σας πουν αναλυτικά για την παραγγελία και παραλαβή του νέου σας Skoda. Ελπίζουμε να λύσαμε τις απορίες σας γι αυτό το θέμα και να απαντήσαμε επαρκώς στα ερωτήματα που στέλνετε στο site μας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi