02 Αυγούστου, 2018

ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ νο2 !!! ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑIΝΟΥΜΕ


Ένα διαφορετικό άρθρο θα διαβάσετε από εμάς σήμερα...να ξεφύγουμε λίγο από τη ρουτίνα. Αφορμή στάθηκε μια ιστορία που ακούσαμε (όχι σε χώρο συνεργείου). Η αλήθεια είναι πως πέσαμε κάτω από τα γέλια όταν το ακούσαμε αλλά μετά από λίγο αναρωτηθήκαμε, πόσο χαζός κόσμος υπάρχει, τρώει το παραμύθι, και το χαίρεται κιόλας. Τελικά εμείς οι Έλληνες το θέλουμε το παραμύθι μας. Σε μια φιλική συζήτηση, λέει ένας φίλος και σοβαρός άνθρωπος...- - έχω ακούσει για τον τάδε, ότι είναι πολύ καλός μηχανικός στα Skoda, μάλιστα στο συνεργείο του έχει 150 αμάξια
απέξω όπως λέει ο ίδιος. Μάλιστα διαλαλεί ότι τον έψαχνε η Skoda Τσεχίας (!) να τον βρει να λύσει ένα πρόβλημα γιατί οι ίδιοι δεν μπορούσαν.- - Φυσικά ο φίλος μας και σοβαρός άνθρωπος, μας είπε ότι του είχε πει ο επιστήμονας νο2. Κι όμως αγαπητοί φίλοι και φίλες, κυκλοφορούν τέτοιοι τύποι ακόμα. Εν έτη 2018 πουλάνε τέτοιες παπάτζες και επιβιώνουν. Βέβαια θα μας πείτε από την άλλη, ότι ακόμα υπάρχει ο επιστήμονας νο1 (με την ειδική κωδικοποίηση που μονο αυτος ξέρει) και δουλεύει κόσμο ακόμα.
Το ακούσαμε κι αυτο "τον έψαχνε η skoda Τσεχίας να λύσει πρόβλημα γιατί οι ίδιοι δεν μπορούσαν" λέει ο επιστήμονας νο2 στον κόσμο. Δηλαδή ολόκληρη Skoda, ολόκληρος όμιλος VW δεν μπορούσαν να λύσουν ένα πρόβλημα και τον έψαχναν σε όλη την Ελλάδα για να τον ρωτήσουν, να τους λύσει το πρόβλημα. Ήμαρτον ρε π.......η μου, τι άλλο θα ακούσουμε από ανθρώπους που έχουν να πάνε σε σεμινάριο της skoda από το 2000, που αν τους ρωτήσεις τι είναι το Elsa θα σου πουν είναι νέο παιχνίδι του ΟΠΑΠ. Άσε που αν του πεις να βγάλει ένα πρωτόκολλο δόνησης θα νομίζει ότι μιλάς με εξωγήινους.
Δεν φταίνε οι επιστήμονες αγαπητοί φίλοι και φίλες. Φταίμε εμείς. Αφού πουλάνε φούμαρα, γιατί τους αφήνουμε να ακουμπάνε τα αυτοκίνητα μας ; Γιατί σε μια βλάβη που δεν θα ξέρει θα σου πουλήσει φούμαρα, θα βάλει χέρι στο αμάξι και ανάθεμα κι αν ξέρει τι κάνει, και θα μπλέξετε σε περιπέτειες, και πάνω απ όλα θα ρισκάρετε την ασφάλεια σας.
Στην αρχή γελάσαμε με την παπάπτζα που πουλάει ο επιστήμονας νο2 (καλά ο επιστήμονας νο1 έχει ακατάρριπτο ρεκόρ), αλλά με μια δεύτερη σκέψη το πράγμα δεν είναι καθόλου αστείο. Κατάλαβες ότι πουλάει τρέλα και δεν μπορεί να σου δώσει λύση ; Πάρε το αμάξι σου και φύγε και πήγαινε σε άλλο συνεργείο. Μην χάνετε χρήματα, χρόνο και πάνω απ όλα μην ρισκάρετε την ασφάλεια σας, σε συνεργεία αμφιβόλου τεχνικής γνώσης και εμπειρίας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi