21 Ιουνίου, 2018

MΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ CASTROL (UPDATE)


Όπως όλοι γνωρίζεται η Skoda-auto εδώ και χρόνια συνιστά για τα οχήματα Skoda λιπαντικά Castrol. Το γράφει στα εγχειρίδια χρήσης, στην τάπα πλήρωσης λαδιού και στο κεντρικό site. Όπου υπάρχει μεγάλη ζήτηση συνήθως αρχίζουν και οι πονηριές και τα παρατράγουδα. Ειδικά πολύ μεγάλη προσοχή στις αγορές μέσω internet.Στο δια ταύτα λοιπόν...

Πρέπει όλοι μας να γνωρίζουμε ότι ΔΕΝ υπάρχουν 5λιτρες συσκευασίες Castrol. Αυτά είναι παρεισαγωγή και δεν έχουν την έγκριση της εισαγωγικής εταιρίας. Οι σωστές συσκευασίες είναι του 1 λίτρου και των 4 λίτρων.


Το σφραγισμένο μπουκάλι γράφει πάνω στο καπάκι με άσπρα γράμματα Castrol, και όταν το ανοίξουμε η λέξη κόβεται - μισή στο καπάκι και μισή στη ροδέλα ασφαλείας.


Το πιο σημαντικό: στην κάτω πλευρά του μπουκαλιού γράφει LOT, ημερομηνία παραγωγής κτλ...Τα γνήσια Castrol δεν γράφουν με μελάνι αλλά τα γράμματα προεξέχουν προς τα έξω, σκαλιστά προς τα έξω δηλαδή. Μεγάλη προσοχή σε αυτό.

Η Skoda συνιστά Castrol EDGE professional μόνο. Το SAE εξαρτάται από τον κινητήρα.

Σας συνιστούμε να παίρνεται λιπαντικά Castrol από τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα της Castrol, (δείτε στο site της Castrol) ή σε κάποια αντιπροσωπεία της Skoda. Οι φωτογραφίες είναι από λιπαντικό που μπήκε σε Skoda 1.6 TDI, ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΔ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΔ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Skoda Technical Event

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Followers

Skoda Technical Event Epic