09 Απριλίου, 2016

ΘΕΣ SUPERB ; ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΔEIΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ


Ένας έμπορος Skoda στην Ιρλανδία έχει μια BMW Σειρά 5 για test drive για όσους έχουν την περιέργεια να μάθουν ποιες είναι οι διαφορές με την  ταπεινή Superb.
Ο έμπορος στην Ιρλανδία είναι σίγουρος πως η τελευταία Superb έχει ότι χρειάζεται για να ανταγωνιστεί την BMW Σειρά 5.
Στο Pilsen Auto, οι μελλοντικοί αγοραστές της νέας Superb καλούνται να κάνουν πρώτα test drive μια BMW Σειρά 5 και να το συγκρίνoυν με το μεγαλύτερο μοντέλο της Skoda. Αυτή είναι μια μάλλον τολμηρή κίνηση που προέρχεται από τον έμπορο που προσπαθεί να δείξει το υψηλό επίπεδο εργονομίας της Skoda που διαθέτει το κορυφαίο μοντέλο της.
Μπορείτε να φανταστείτε πως η διαφορά τιμής μεταξύ των δύο μοντέλων είναι τεράστια, όπως θα έπρεπε, δεδομένου ότι η Superb είναι ένα μοντέλο mainstream, ενώ η Σειρά 5 ανταγωνίζεται στην κατηγορία premium. Η βασική έκδοση της Superb hatchback ξεκινά σε € 26.995 στην Ιρλανδία, ενώ μια σειρά entry-level 5 sedan ξεκινά από € 45.200. Αυτή είναι μια διαφορά € 18.205 μεταξύ των δύο αυτοκίνητων, αλλά η Skoda πιστεύει ότι η Superb μπορεί πραγματικά να ανταγωνιστεί με το βαυαρικό μοντέλο.
Με την κίνηση αυτή η Skoda προσπαθεί να κάνει μια "δήλωση", λέγοντας ότι ένα αυτοκίνητο που είναι ακόμη φθηνότερο από ότι ένα Volkswagen Passat μπορεί να είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση έναντι των μοντέλων που ανταγωνίζονται σε μεγαλύτερη κατηγορία.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi