07 Απριλίου, 2016

ΝΕΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ COUPE ΑΠΟ ΤΗΝ SKODA


Ετοιμάζεται το νέο πρωτότυπο Coupe, δίπορτο με υάλινη οροφή της Skoda. Μετά το Funstar και το citijet τώρα ήρθε η σειρά ενός coupe όπου  οι μαθητευόμενοι της Skoda έχουν την δυνατότητα να σχεδιάσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους. Αυτό είναι πλέον το τρίτο μοναδικό «ŠKODA Apprentice car». Η νεανική ομάδα παρουσίασε πρόσφατα τις τελευταίες εξελίξεις στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Για αρκετούς μήνες, μια ομάδα από 27 μαθητευόμενους της ŠKODA έχουν εργαστεί για το μοναδικό «ŠKODA Apprentice car III», με τη βοήθεια των εκπαιδευτών στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Mlada Boleslav. Την επιμέλεια του εγχειρήματος έχουν τα τμήματα για την τεχνική ανάπτυξη, το σχεδιασμό, την παραγωγή και την υποστήριξη του έργου, για το οποίο η ακαδημία της skoda είναι υπεύθυνη. Η μελέτη για το τελικό όχημα θα παρουσιαστεί στο κοινό το Μάιο. Το αυτοκίνητο ακόμα δεν έχει όνομα.
Αυτή είναι η τρίτη φορά που η ŠKODA θα τρέξει το project με μαθητευόμενους. Οι μαθητευόμενοι παρουσίασαν πρόσφατα τις τελευταίες ενημερώσεις για το έργο στον CEO της ŠKODA Bernhard Maier, στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για την παραγωγή Michael Oeljeklaus,και στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για HR Bohdan Wojnar και σε ειδικούς από τα ειδικά τμήματα της Skoda.
Η τσεχική αυτοκινητοβιομηχανία τονίζει για μία ακόμη φορά το υψηλό επίπεδο των προγραμμάτων μαθητείας της Skoda με αυτό το έργο από τους μαθητευόμενους. Η Επαγγελματική Σχολή, που ιδρύθηκε το 1927, προσφέρει στους νέους προγράμματα κατάρτισης σε τεχνικά θέματα που διαρκούν τρία έως τέσσερα χρόνια. Σχεδόν 900 μαθητευόμενοι, εκ των οποίων το 14,3% είναι γυναίκες, είναι σήμερα εγγεγραμμένοι σε 14 μαθήματα με πλήρες ωράριο. Περίπου 100 εργαζόμενοι προωθούν τα προσόντα τους στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του σχολείου.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi