17 Φεβρουαρίου, 2016

ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ ΤΟ ŠKODA VisionS


Η έκθεση της Γενεύης πλησιάζει και η Skoda είναι έτοιμη να δείξει το Consept VisionS αλλά και τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα σε ανανεωμένες εκδόσεις.
Το VisionS σηματοδοτεί την υβριδική τεχνολογία αλλά και το άνοιγμα της Skoda στα SUV μοντέλα.

Η ŠKODA ενσωματώνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας, στην κατηγορία SUV: ο σχεδιασμός επηρεάζεται σαφώς την παράδοση της Skoda. Οι γραμμές είναι ακριβείς, αιχμηρές και καθαρές. Mε την αλληλεπίδραση του φωτός και της σκιάς στις διαμορφωμένες επιφάνειες δημιουργεί συναρπαστικά αποτελέσματα, τα οποία τονίζονται από το πράσινο χρώμα.
Με μεταξόνιο 2,79 μέτρων, μήκος 4,70 μέτρα, πλάτος 1,91 μέτρα και 1,68 ύψος, η SKODA οραματίζεται να κάνει μια τολμηρή είσοδο στον χώρο των SUV. Βασισμένο στην MQB πλατφόρμα του Ομίλου Volkswagen , θα είναι το πρώτο όχημα της Skoda που θα διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων.
Ένα ακόμα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του οχήματος είναι το plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης του: με 165 kW (225 hp), επιταχύνει από 0 στα 100 km / h σε 7,4 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα περίπου 200 km / h. 1,9 λίτρα βενζίνης ενώ χρειάζεται για να διανύσει 100 χιλιόμετρα (45 γραμμάρια CO2 ανά χιλιόμετρο). Τα οράματα της ŠKODA είναι να μπορεί να πάει μέχρι και 50 χιλιόμετρα με το ηλεκτρικό και μόνο, και θα ταξιδεύουν μέχρι 1.000 χιλιόμετρα με τα δύο συστήματα να συνδυάζονται.
Ο κινητήρας εσωτερικής καύσης είναι μια TSI 1,4 με 115 kW (156 hp) και 250 Nm ροπής. Αυτό λειτουργεί παράλληλα με ένα e-κινητήρα που παρέχει 40 kW συνεχούς ρεύματος και 220 Nm μέγιστη ροπή. Είναι ενσωματωμένο στο εξατάχυτο DSG, που κατευθύνει τη δύναμη στους εμπρός τροχούς. Ένας δεύτερος ηλεκτρικός κινητήρας  έως και 85 kW και 270 Nm ροπής κινεί τον πίσω άξονα. Αυτό λειτουργεί ανεξάρτητα από την κίνηση στους εμπρός άξονα, που σημαίνει ότι η εμφάνιση του αυτοκινήτου έχει μια έξυπνη τετρακίνηση, το οποίο δεν απαιτεί καμία μηχανική σύζευξη. Οι τρεις κινητήρες συνεργάζονται με έναν εξαιρετικά ευέλικτο τρόπο πάντα με στόχο την μέγιστη απόδοση. Η μπαταρία ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 12.4kWh είναι τοποθετημένη μπροστά από τον πίσω άξονα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi