20 Φεβρουαρίου, 2016

ΝΕΟ PHONE BOX ΣΤΙΣ OCTAVIA & SUPERB ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ


Από τον Απρίλιο του 2016 οι πελάτες που αγοράζουν ένα Superb ή Octavia θα είναι σε θέση να επιλέξουν «Phone Box με ασύρματη φόρτιση». Αυτή η τεχνολογία φορτίζει όλα τα συμβατά smartphones σύμφωνα με το πρότυπο Qi.

Η Skoda βάζει τέλος στο  ενοχλητικό καλώδιο φόρτισης του κινητού μας, αφού το τελευταίο έχει την τάση να μπερδεύεται συχνά και να προβληματίζει την εργονομία της καμπίνας. Μια τεχνολογία ασύρματης φόρτισης θα κάνει την ίδια δουλειά, χωρίς τα αρνητικά που την συνοδεύουν μπερδεμένα καλώδια κτλ.
Το συγκεκριμένο PhoneBox θα τοποθετείται στην κεντρική κονσόλα και εμπρός από τον επιλογέα ταχυτήτων, χωράει σε μέγεθος τα σύγχρονα Smartphones και tablets και θα προσφέρεται (προαιρετικά) με τις Octavia και Superb. Η Skoda υποστηρίζει ότι δεν επηρεάζεται η ποιότητα της κλήσης μέσω του Bluetooth του αυτοκινήτου, ενώ η συσκευή παραμένει πλήρως λειτουργική κατά την διάρκεια της φόρτισης.
Εννοείται το τελευταίο δεν είναι ένα προνόμιο που θα απολαμβάνει ο οδηγός κατά την διάρκεια της οδήγησης, καθώς για να χρησιμοποιήσει το κινητό θα πρέπει να σταματήσει το όχημά του σε ασφαλές σημείο, βγαίνοντας από την κυκλοφορία. Η ασύρματη φόρτιση προϋποθέτει την ύπαρξη τεχνολογίας Qi στο smartphone, την οποία υποστηρίζουν πολλά σύγχρονα μοντέλα σχεδόν όλων των εταιρειών (Samsung, Google, LG, Sony, Nokia, Microsoft, Blackberry), όχι όμως και της Apple, με τα iPhone να χρειάζονται ειδικά σχεδιασμένη κατασκευή για να χρησιμοποιήσουν την συγκεκριμένη λειτουργία.
(πηγή:Skoda-auto)



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi