18 Φεβρουαρίου, 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Σ.Δ. ( 17.2.2016) ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ


Το skodaclub.com.gr (Skoda Club Πελοποννήσου) δεν εμπλέκεται σε πολιτικές καταστάσεις και δεν ασχολείται με τα πολιτικά. Είμαστε site ειδικευμένο για τα οχήματα Skoda και η αρθρογραφία μας κινείται στον χώρο των οχημάτων αυτών και στο ελεύθερο βήμα που δίνουμε στους αναγνώστες μας, να γράφουν σχόλια, παρατηρήσεις, καταγγελίες κτλ. Ως
ανεξάρτητο και ελεύθερο blog, μέλος της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου, και εμείς με την σειρά μας ξεκαθαρίζουμε πως η φίμωση του ελεύθερου διαδικτύου δεν θα περάσει. Λογοκρισία είχαμε σε άλλες εποχές, και με άλλο πολίτευμα.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Σ.Δ. ( 17.2.2016)
Οι εμφανιζόμενες σημερινές τάσεις της αριστερής Κυβέρνησης να ελέγξει την ελευθερολαλιά του διαδικτύου, θα την καταστήσει ακόμη περισσότερο καταγέλαστη.
Υποτίθεται ότι θέλουν τα ποικιλόμορφα τσανάκια του Τσίπρα  να βάλουν τάξη …στο διαδίκτυο! Αναχρονιστικά ιδεόληπτικοί και φανατικοί του Μπολσεβικισμού των ΣΟΒΙΕΤ επιδιώκουν εν συνειδήσει ΦΙΜΩΣΗ –ΕΛΕΓΧΟ του Τύπου και φυσικά του ανυπότακτου blogger!..
Τους υποσχόμαστε ότι θα ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ. Οι bloggers, ΑΝΩΝΥΜΟΙ ή ΕΠΩΝΥΜΟΙ δεν πρόκειται να μπουν σε καλούπια ολοκληρωτισμού, όπως ονειροπαρμένοι κι άσχετοι μικροεξουσιαστές-κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σχεδιάζουν!
Δεν διαλέγονται με κανέναν “γνωστικό” φορέα ούτε φυσικά και μαζί μας… 
Tο επιχείρησαν οι ομογάλακτες Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ (Πεταλωτής-Καστανίδης) και Δένδιας… αλλά δεν φτούρησαν.
Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσουμε έναντι των φασιστικών μεθοδεύσεων της Κυβέρνησης Τσίπρα.. ούτε να διαλεχθούμε μαζί τους ..αφού έχουν προειλημμένες αποφάσεις. Τους λέμε απλά: 
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ τη λεφτεριά μας στο διαδίχτυο!
ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΩΣ Ε.Σ.Δ. τα έχουμε προλαλήσει από το 2010…
Δείτε τι ακριβώς υποστήριζε η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, που ισχύουν κατά γράμμα και σήμερα με τη νέα ευφάνταστη λαμογιά της Κυβέρνησης Τσίπρα.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Σ.Δ -

ΕΣΔ

Επίσης σάλο έχει προκαλέσει στις τάξεις της ΕΛΑΣ η απόφαση της νέας ηγεσίας να απομακρύνει τον Μανώλη Σφακιανάκη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Η απόφαση αυτή αναμένεται να προκαλέσει και πολιτικές αντιδράσεις. Από νωρίς το βράδυ άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη περί «απομάκρυνσης – βόμβα» Σφακιανάκη χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται επίσημα.
Ωστόσο λίγο μετά τις 11 το βράδυ το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση με της τοποθετήσεις των Υποστράτηγων ανάμεσα σε αυτούς και ο Μανώλης Σφακιανάκης τοποθετήθηκε «από Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος/Α.Ε.Α. στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α., ως Προϊστάμενος».  Η μετάθεση αυτή χαρακτηρίζεται υποβάθμιση και προφανώς θέτει ζήτημα μελλοντικής αποστρατίας του.
Η μετάθεση έγινε με κατεπείγον σήμα που υπογράφεται από τον νέο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα.
Νωρίτερα και όσο κυκλοφορούσαν οι φήμες, συνεργάτες του κ. Σφακιανάκη έκαναν λόγο για παράξενη μεθόδευση την οποία ο ίδιος δεν φαίνεται να αποδέχεται. Έλεγαν μάλιστα ότι θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να αποτρέψει αυτή την μετακίνηση. Μάλιστα σημείωναν ότι κανείς από τη νέα ηγεσία δεν επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να τον ενημερώσει για αυτή την μετακίνηση και συμπληρώνουν με νόημα: «Ο Στρατηγός θα σκεφθεί τι θα πράξει».
Δεν χωρά αμφιβολία ότι πίσω από αυτή την κίνηση υπάρχουν πολιτικά κίνητρα και φυσικά με την πλήρη συμμετοχή του Μαξίμου. Ο Μανώλης Σφακιανάκης «αποκεφαλίζεται» από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μία ημέρα μετά τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου ότι η κυβέρνηση θέλει να βάλει τάξη στο Διαδίκτυο. Όλοι μπορούν να αντιληφθούν τι εννοεί «τάξη στο διαδίκτυο» η συγκεκριμένη κυβέρνηση.
Η απόφαση αυτή αναμένεται να προκαλέσει έντονες πολιτικές αντιδράσεις και κανείς δεν γνωρίζει τις εξελίξεις που θα πυροδοτήσουν.
Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του γνωστού δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου ο οποίος μόλις πληροφορήθηκε την είδηση έγραψε άρθρο με τίτλο: «Η απομάκρυνση του Σφακιανάκη είναι μήνυμα για έλεγχο και του Διαδικτύου»
« Αν αληθεύει η είδηση ότι ο Μανώλης Σφακιανάκης, απομακρύνθηκε από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, θεωρώ ότι τα όρια που έχει μια κοινωνία απέναντι στο άκρατο κομματισμό και την παντελή έλλειψη αξιοκρατίας, μόλις παραβιάστηκαν.
Και λέω «εάν αληθεύει η είδηση» διότι αρνούμαι να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος σαν τον κ. Σφακιανάκη που έχει εργαστεί με μνημειώδη προσήλωση, συνέπεια και επαγγελματισμό όλα αυτά τα χρόνια, απομακρύνεται από ένα καίριο πόστο, σαν αυτό της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Και γράφω αυτές τις γραμμές από τις Ηνωμένες Πολιτείες, μια χώρα που δεν διανοείται να αντικαταστεί ότι καλύτερο διαθέτει από ένα τόσο νευραλγικό πόστο. Μια χώρα που δεν υποκύπτει ποτέ σε κομματικές πιέσεις, όταν διακυβεύεται η ασφάλεια της σε οποιονδήποτε τομέα. Μια χώρα που αξιοποιεί διαχρονικά το βαρύ πυροβολικό της και δεν το βάζει σε αποστρατεία για να ικανοποιήσει τις εκάστοτε κομματικές ορέξεις.
Αν ο κ. Σφακιανάκης πράγματι έχει απομακρυνθεί από την θέση του, θα πρέπει να μας εξηγήσουν οι “σύντροφοι” του ΣΥΡΙΖΑ, τον λόγο. Και ο λόγος αυτός -εάν υπάρχει- θα πρέπει να είναι απολύτως πειστικός διότι σε αντίθετη περίπτωση απλώς επιβεβαιώνουν τους φόβους ότι οδηγούν την χώρα που παρέλαβαν πριν από ένα χρόνο, στην απόλυτη παρακμή. Εκτός και αν οι κύριοι της κυβέρνησης, μετά το τηλεοπτικό τοπίο που σκοπεύουν να αλώσουν, επιθυμούν οργανωμένα και την άλωση του διαδικτύου.
Ολοι γνωρίζουμε ότι ο Μανώλης και οι συνεργάτες του έσωσαν πολλά παιδιά από αυτοκτονίες, σταμάτησαν εκβιασμούς και έβαλαν μία τάξη στο Διαδίκτυο.»
(πηγή: newsmessinia.blogspot.com )

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi